חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
רמקול נייד ואלחוטי Anker Soundcore Glow A3166
סוג: רמקול נייד
מותג: Anker
טווח מחירים: 200 - 500 ₪
Bluetooth: Bluetooth
תאריך כניסה לאתר: 3/2024
ציון WiseBuy
8.8
דירוג הגולשים
(0 מתוך 5)
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - רמקול נייד ואלחוטי Anker Soundcore Glow A3166

לירן עבדי | 24.07.2024
הטוב
  • חיי סוללה בולטים לטובה בקטגוריה
  • תאורת RGB בהתאמה אישית
  • שקע 3.5 מ"מ לחיבור קווי
  • עמידות בתקן IP67
  • סאונד מפתיע
הרע
  • סאונד צורם קלות בווליום גבוה
בשורה התחתונה
איכות ועוצמת סאונד שיספקו הפעלות ואירועים קטנים, אפליקציה ידידותית וחיי סוללה ארוכים מהממוצע בשוק – ועוד לא דיברנו על תאורת ה-RGB המרהיבה שלא הפסיקה לקבל מחמאות. רמקול הבלוטות' Soundcore Glow מבית ANKER מחזיק בפוטנציאל להפוך לפנינה מפתיעה בקטגוריית הרמקולים הניידים, גם בזכות תג מחיר נוח יותר לעומת מתחריו הגדולים.
Soundcore Glow A3166
ההצעות הזולות ביותר למוצר זה
מחיר סופי: 327 ₪
מחיר סופי: 328 ₪
מחיר סופי: 329 ₪
להשוואת המחירים המלאה מ-12 חנויות>>
הקדמה

ה-SoundCore Glow מבית ANKER הוא רמקול קומפקטי נייד המבטיח חיי סוללה של עד 18 שעות נגינה, טכנולוגיית BassUp לניפוח הטווחים הנמוכים, תאורת RGB, עמידות למים בתקן IP67 ואפליקציה ייעודית. הרמקול זמין בצבע שחור.

איכות השמע

(50% מהציון הסופי)
8.5 מתוך 10

הספק הרמקול עומד על 30W בדומה לרוב מתחריו המוכרים וב-ANKER גם מנופפים ב-BassUp שמנפחת את הטווחים הנמוכים, טכנולוגייה שכבר פגשנו במוצרי אודיו אחרים של החברה. החופש הגדול היווה עבורנו הזדמנות מעולה לבדוק את הרמקול במגוון סיטואציות. ניגנו איתו שירים קצביים בבוקר כדי להפעיל את הילדים המשועממים, הפעלנו אותו שעות בבריכה הביתית של חברים והוא גם ליווה אותנו בכמה מפגשי ערב מצומצמים עם חברים. התרשמנו מאוד לטובה מאיכות הסאונד; יש נוכחות ברורה של כל התדרים וכשמפעילים את ה-BassUp, גם הבסים מקבלים האדרה מובחנת כמובטח.


Anker Soundcore Glow: התאורה שגנבה את ההצגה


כשמגבירים את הווליום לקראת עוצמה 80% ומעלה צצה קלות הבעיה המוכרת של רמקולים ניידים; הסאונד נוטה לצרום ולהתאמץ נורא באפקט מלאכותי קשה לאוזן. חשוב להוסיף שלאורך תקופת הסקירה שלנו כמעט ולא נדרשנו להגיע לרמות הווליום הגבוהות בכל מקרה והן נבדקו בעיקר לצורך הסקירה. כאן גם המקום להדגיש שהווליום המקסימלי של ה-Soundcore Glow עוצמתי ורעשן בדיוק כמו שרמקול בהספק 30W מציע, מה שאומר שהוא מעולה להפעלות לילדים ואירועים פרטיים קטנים.

Anker Soundcore Glow: התאורה שגנבה את ההצגה


באפליקציה הייעודית ישנו אקולייזר המאפשר לקבוע ידנית את ה-Bass, Midrange ו-Treble וכן ניתן לבחור בתבניות ייעודיות לשימושים ספציפיים כמו Voice, Treble Boost או פשוט לבחור בחתימת הסאונד של היצרנית שמוצעת בברית המחדל. ה-Glow גם תומך ב-PartyCast, כלומר ניתן לסנכרן יחד כמה רמקולים מבית Soundcore כך שיגישו יחד צליל היקפי.

נוחות השימוש

(30% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

מלבד הרמקול, בקופסה קיבלנו גם כבל USB-C ומדריכון. גובה הרמקול סביבות 19 ס"מ, רוחבו ועומקו 9 ס"מ בשיא. משקלו 770 גרם, מה שהופך אותו לכבד ב-150-200 גרם ביחס למתחרים המוכרים. בקודקוד הרמקול מקשי השליטה הטיפוסיים: הפעלה/כיבוי הרמקול, מקש תאורה שמחליף בין סגנונות או מכבה אותה לחלוטין, מקש צימוד בלוטות' ומקש PartyCast לחיבור בין רמקולים. ממש במרכז קודקוד הרמקול עוד שלושה מקשים; ה-+/- המסורתיים של הווליום ומקש Play/Pause שגם משרת כהעברת שיר קדימה (לחיצה כפולה) ואחורה (לחיצה משולשת).


Anker Soundcore Glow: התאורה שגנבה את ההצגה


אנטנת בלוטות' בגרסה 5.3 מציעה אלחוטיות מצוינת; הצימוד הראשוני מול הסמארטפון היה מיידי ובשוטף הקישוריות התגלתה כיציבה מאוד וטווח הקליטה היה מעל 14 מטר, שאף גדל כשהצבנו את הרמקול בחצר גדולה. כן הצלחנו לצמד שני סלולריים לרמקול במקביל מבלי שהמכשיר השני אפילו נדרש להיכנס למצב צימוד – אופציה לא רעה אם מארחים חברים ורוצים לאפשר לעוד מישהו לשלוט על המוזיקה.

Anker Soundcore Glow: התאורה שגנבה את ההצגה

החלק המפתיע שלא חשבנו שכל כך נתרשם ממנו מגיע מכיוון התאורה; היא מרהיבה, בוהקת, מבוססת RGB שנותנת הרבה מקום לטעם אישי ותורמת המון לנראות הרמקול. מעבר לעובדה שהיא לא הפסיקה למשוך מבטים, התאורה התאימה לנו בהמון סיטואציות; בבריכה בערב הרמקול נכנס למראה קצבי של אורות מהבהבים במהירות ובפעם אחרת הוא הונח על שולחן המרפסת והציג בעדינות גוונים חמים ונעימים שגלשו אל הלילה, עם מוזיקה מרגיעה שתאמה לאווירה כמובן. במילים אחרות, התאורה משחקת כאן תפקיד מהותי שמתכתב עם הצליל ופתאום הרמקול התגלה כמעביר ערך חווייתי, מעבר למה ששמענו באוזניים.

Anker Soundcore Glow: התאורה שגנבה את ההצגה

מלבד כמה מצבי תאורה מובנים, באפליקציה ניתן לשלוט על צמד אזורי התאורה, העליון והתחתון, מרמת הבהירות, דרך תנועת התאורה ועד לבחירת ספציפית של גוון ה-RGB האהוב עליכם. זה קל, נוח ואולי הכי חשוב – לא הפסיק לסחוט מחמאות מהסביבה.

Anker Soundcore Glow: התאורה שגנבה את ההצגה


יש כאן גם עמידות למים בתקן IP67 שקובעת שהרמקול אטום לאבק וגם טבילה בעומק מטר למשך 30 דקות לא תזיק לו – אבל אף אחד לא עושה את זה מן הסתם והמטרה בעיקר לנופף בזה שניתן להניח את הרמקול על שפת הבריכה בלי חשש וכך למשל השפרצות מהמקלחת לא יפגעו בתקינותו.

משך פעולת הסוללה

(20% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

היצרנית מבטיחה עד 18 שעות נגינה ורק הצצה במדריכון חושפת שמדובר בעוצמת ווליום 50% וכשהתאורה כבויה. בינתיים במציאות, אחרי 3 שעות ניגון בעוצמת ווליום 40% עם תאורה בבהירות מקסימלית בשני הצדדים – הרמקול איבד כ-20% סוללה. בדיקה חוזרת אחרי עוד שעה הראתה מגמת עקבית, מה שאומר שה-Soundcore Glow מסוגל לספק סביבות 15 שעות נגינה בסך הכל, בתנאים די סבירים. ברור שאם נגביר את הווליום או לחלופין, נכבה את התאורה, קרוב לוודאי שנקבל תוצאות שונות. לכאן או לכאן, מדובר בתוצאה מצוינת וגבוהה יחסית למתחרות בשוק.


Anker Soundcore Glow: התאורה שגנבה את ההצגה


טעינת הרמקול מתבצעת באמצעות כבל USB-C ליציאה התואמת שבגב הרמקול, המוסתרת מאחורי כיסוי סיליקון. טעינה מלאה אורכת כ-4 שעות ושימו לב שאין כאן יציאת USB-A עבור טעינה הפוכה, כלומר לא תוכלו להשתמש ב-Soundcore Glow כסוללה ניידת, אך תכונה זו לרוב נמצאת אצל המתחרים בדגמים יקרים יותר.

רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply