חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
רמקול נייד ואלחוטי Anker SoundCore Mini 3 Pro
סוג: רמקול נייד
מותג: Anker
טווח מחירים: 100 - 200 ₪
Bluetooth: Bluetooth
חיבורים נוספים: USB
מקור חשמל: סוללה פנימית
תאריך כניסה לאתר: 8/2021
מסך: לא כולל
ציון WiseBuy
8.1
דירוג הגולשים
(4 מתוך 5)
המוצרים המבוקשים
מחיר סופי: 183 ₪
מחיר סופי: 319 ₪
חוות דעת גולשים
hody3248 08.10.22
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - רמקול נייד ואלחוטי Anker SoundCore Mini 3 Pro

לירן עבדי | 29.11.2022
הטוב
  • תמיכה בעוזרת וירטואלית כולל מקש ייעודי
  • רצועת בד לנשיאה קלה
  • עוצמה מפתיעה
  • עמידות IPX7
הרע
  • תאורת ה-LED מצמצת משמעותית את חיי הסוללה
  • נטול חריץ לכרטיס זיכרון
בשורה התחתונה
ה-SoundCore Mini 3 Pro הוכיח לנו שהוא רק נראה קטן ולמרות החשש הראשוני, הרמקול הנייד של Anker הרשים אותנו בלא מעט סיטואציות יום-יומיות. האזנו איתו לפודקסטים במטבח, הוא הקפיץ ילדים במסיבת חצר ובשעות הערב ניפח את מערכת השמע של הלפטופ שלנו כשצפינו בסדרה בנטפליקס. מה עוד בנמצא? עמידות למים בתקן עמידות IPX7, חיי סוללה מרשימים כשהתאורה כבויה – רק שימו לב שאין לו חריץ לכרטיס זיכרון, כך שאתם חייבים מכשיר בלוטות' בסמוך שממנו תשדרו את האודיו. הפתעה קטנה עם סאונד גדול.
הקדמה

רמקול הבלוטות' הנייד Soundcore Mini 3 Pro מבית Anker מציע טכנולוגיות BassUp לשיפור הטווחים הנמוכים, PartyCast לצימוד מקביל של רמקולים תומכים נוספים, חיבור USB-C , עמידות למים בתקן IPX7 ואקולייזר מותאם אישית. עוד ברמקול: הבטחה לחיי סוללה של עד 15 שעות נגינה ונוריות LED מתחלפות בהתאם למוזיקה. הרמקול זמין בצבע שחור.

איכות השמע

(50% מהציון הסופי)
8 מתוך 10

הרמקול מתהדר בהספק 6W, נתון מרשים בהתחשב במידותיו. שלא במפתיע מדי, אין כאן התייחסות לאף מקודד ממשפחת aptX, כך שאל תצפו לשיהוי (latency) נמוך במיוחד או הקפדה על איכות צליל חסרת פשרות שנוטה לאבד מטיבה בהזרמה אלחוטית. ומה לגבי הסאונד? גודלו של ה-Mini 3 Pro תחילה השאיר אותנו עם ספק מסוים והופתענו לפגוש בצליל עוצמתי ומכיל. פתחנו עם רצף קטעי בס שמקדשים את הטווחים הנמוכים וה-Mini 3 Pro לא חשש מהמפגש המאתגר. גילינו באסים דרמטיים, עם נוכחות מורגשת והפעלת ה-BassUp כבר הופך אותם ל"שמנים" במיוחד, באפקט מלאכותי מובחן.


Anker SoundCore Mini 3 Pro: רק נראה קטן


מלבד חתימת הסאונד של היצרנית, באפליקציה תמצאו אקולייזר עם התאמת צליל ל-Voice, הדגשת ה-Treble וצליל מאוזן יותר, כולל אופצייה להתאמה אישית וכיוון הטווחים בעצמכם. הבדלים מהותיים התקשינו לזהות, אם כי קביעת צליל אישית עם טווחים שונים מאוד זה מזה כבר מבליטים את השוני. מלבד זאת, הגשת הסאונד של הרמקול טובה ואי אפשר שלא להחמיא לרמקול כה קטן על עוצמת צליל כה שואגת. מרשים. עוד עניין שראוי להתייחס אליו הוא הרגשת הצליל: הסאונד ברמקול מגיח מהרמקול מספק הרגשת 360 מעלות, כזו שלא משנה מהיכן נאזין, הסאונד נשמע בערך באותה עוצמה ואופי צליל. יש לכך יתרון וחיסרון: אם ה- Mini 3 Proיוצב על מדף הנושק לקיר, הרבה מהסאונד "יתבזבז" על הצד שפונה לקיר, בזמן שרמקולים הכוללים פס גריל חד כיווני, ישקפו את הצליל לכיוון מאוד ספציפי. את הרמקול שלפנינו גילינו שאידיאלי למקם במרכז השולחן או ב"צומת העניינים", כך שכל טיפה סאונד הבוקעת ממנו תגיע לאלו שמסביב לרמקול.

נוחות השימוש

(30% מהציון הסופי)
8 מתוך 10

ה-Mini לא סתם הוכנס לשם המוצר, מדובר ברמקול קומפקטי במיוחד, קוטרו כבסיס פחית וגובהו אפילו נמוך ממנו. משקל של הרמקול נע סביבות 200 גרם, לא משהו שיקשה עליכם להתנייד איתו ממקום למקום, ורצועת הבד המתלווה אמנם לא מאפשרת להשחיל לשם את היד שלכם, אבל כן ניתן להשחיל דרך כל שאקל, לתלות אותו על קרס כלשהו, חתיכת עץ אם אתם בטבע וכו'. חמישה מקשים שולבו ברמקול; מקש הפעלה/כיבוי, מקשי ווליום ומקשי בלוטות' עבור צימוד ועוד מקש רב שימושי בדמות לוגו המוצג. לחיצה בודדת עליו תעצור/תפעיל שיר, לחיצה כפולה תקפיץ שיר קדימה והקשה משולשת תחזיר שיר אחורה. ניתן גם לקבל שיחות עם הרמקול ולחיצה על אותו מקש רב שימושי תקבל/תנתק שיחה נכנסת. לחיצה ממושכת תפעיל את העוזרת הקולית שמופעלת בסמארטפון. שימו לב רק שאין כאן חריץ לכרטיס זיכרון, כך שה-SoundCore Mini 3 Pro דורש סמארפון או כל מכשיר תומך אחר שממנו ינוגנו השירים.


Anker SoundCore Mini 3 Pro: רק נראה קטן
Anker SoundCore Mini 3 Pro: רק נראה קטן


בלוטות' בגרסה 5.0 מספק קשר אלחוטי יציב ומספיק טוב; זה אומר שבטווח ה-8-10 מטרים ממנו תקבלו רצף שירים נטול קטיעות ואם תתרחקו מעבר לכך, או תשלבו קירות ממ"ד, הקליטה תדעך מן הסתם ואיתם השירים יתחילו "לקרטע". בסביבה פתוחה אגב גילינו מרחק קליטה נדיב במיוחד, סביבות 12-15 מטר של שידור סאונד איכותי ומלא. ברמקול גם שולבה תאורת LED צבעונית שמציעה חגיגת אורות המושפעת מהביטים של המנגינה ברקע. באפליקציה מוצעים עוד כמה אפקטים כמו Circle Beam הסגלגל ו-Bouncing Beats הקופצני, גימיק נחמד שמוסיף ערך - וכמובן שגם ניתן לבטל את התאורה המנצנצת בתמורה לחיי סוללה עדיפים.

Anker SoundCore Mini 3 Pro: רק נראה קטן


אגב אפליקציה, Soundcore נתמכת כאן ולאחר ההתקנה בסמארטפון שלנו, זיהתה ברגע את הרמקול. מה תמצאו שם? לא יותר מדי; אקולייזר שכבר התייחסנו אליו, שליטה עם הווליום, מקש הפעלת/עצירת מוזיקה, עדכוני Firmwarae שוטפים, מעבר בין סגנונות תאורה והפעלת תכונת ה-BassUp. לא יותר מדי פיצ'רים, אבל בתמורה לרמקול כה קטן מוכרחים להודות שמלכתחילה לא ציפינו לקבל תמיכה מצד אפליקציה. תכונת Partycast גם זמינה כאן, טכנולוגיה שמאפשרת לצמד את הרמקול ליחידות נוספות מבית Soundcore התומכות באותה תכונה ובמקביל לשדר את אותו סאונד. נחמד ושימושי, כבר שכבר גילינו ברמקול נייד אחר מבית היצרנית.

Anker SoundCore Mini 3 Pro: רק נראה קטן

בכל הנוגע לאיכות הבנייה, ה-Mini 3 Pro מרגיש טוב ויציב ביד, מהחומר שמרגיש שיכול לשרוד נפילה משולחן למשל – לא שהיינו ממהרים לבדוק זאת כמובן. המקשים מוגנים מאחורי סיליקון/גומי עבה והחדשות הטובות שהעמידות כאן בתקן IPX7. מה זה אומר? אטימות גבוהה בפני מים, כזו שמאפשרת לטבול את הרמקול בעומק של מטר למשך 30 דקות – והרמקול לא אמור להינזק. כך שמבחינת טיפות מים וגשם, ושאר השפרצות במקלחת או בבריכה, אין מה לדאוג עם ה-Mini 3 Pro.

משך פעולת הסוללה

(20% מהציון הסופי)
8.5 מתוך 10

היצרנית מבטיחה חיי סוללה של עד 15 שעות נגינה, כזו שאמורה להתאים לכל צורך פרטי, בין אם זה לפיקניק, לבריכה, מסיבה קטנה בחצר וכדומה. נורה קטנה בתחתית הרמקול מסמלת בשלושה חיווים את סטטוס הסוללה; תאורה מהבהבת מתריע על אחוזי סוללה בודדים, תאורה מלאה מודיעה על טעינה ותאורה קבועה מדווחת על סוללה טעונה במלואה. האפליקציה מציגה סטטוס מעט יותר מדויק על מצב הסוללה, כך שלא תתקלו כשהסוללה תיגמר במפתיע.


Anker SoundCore Mini 3 Pro: רק נראה קטן


שמנו לב שחיי הסוללה נפגעים דרמטית כשתאורת ה-LED פועלת, כשקיבלנו סביבות 8-10 שעות נגינה כשפעלו ברקע. ביטול של התאורה אכן מביאה להבטחת היצרנית, סביבות 14-15 שעות נגינה – ומרגישים את ההבדל האדיר בניצול חיי הסוללה כבר בתום שעת האזנה בודדת; עם התאורה אזלו סביבות 9-11% אחוזי סוללה ובלי התאורה, נוצלו רק 5-6% אחוזים מהסוללה – כאשר כמובן עוצמת הווליום ומרחק הטלפון מהרמקול היו זהים בשני המקרים. טעינה מלאה אורכת כשעתיים וחצי וניתן להפעיל את הרמקול תוך כדי טעינה. ברמת האפליקציה ניתן גם להגדיר בתום כמה דקות בהיעדר פעילות הרמקול יכובה אוטומטית, בין 5 ל-60 דקות.

רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply