חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
אוזניות Skullcandy Push Truly Wireless
מותג: Skullcandy
עיצוב האוזניות: אוזניות In Ear
ביטול רעשים: ביטול רעשים
תכונות נוספות: מיקרופון, מקשי שליטה...
ייעוד: מוסיקה, סלולארי, ספורט...
ציון WiseBuy
7.8
דירוג הגולשים
(1 מתוך 5)
חוות דעת גולשים
Karen 04.03.21
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - אוזניות Skullcandy Push Truly Wireless

לירן עבדי | 01.07.2019
הטוב
  • נראות נאה
  • באס עוצמתי ומלא נוכחות
  • עמידות בתקן IPX4
הרע
  • חיי סוללה קצרים בקייס וללא טעינה מהירה
  • לא מתיישב היטב באוזניים
  • קייס מגודל שגם מרגיש זול
  • בלוטות' בגרסת 4.2 יוצר עיכוב
בשורה התחתונה
באס דרמטי עם נוכחות מרשימה ונוחות משתמש מספקת יש בנמצא, אבל כשלנו שוב ושוב לנהל שיחות איכותיות וקייס הטעינה גם לוקה בחסר. אלו ואחרים הופכים את ה-Skullcandy Push לאוזניות True Wireless טובות אבל רחוקות מלהיות מושלמות. אוזניות שיתאימו למעריצי המותג או כאלה המחפשים אוזניות אלחוטיות להאזנה בלבד.
הקדמה
ה-Push הן אוזניות True Wireless משולבות מיקרופון, כלומר ללא חוטים כלל, מבית חברת הסאונד Skullcandy המבטיחות להציע "נוחות לשימוש מושלמת וחווית סאונד אולטימטיבית", לפי היח"צ. חיי הסוללה של האוזניות עומד על 12 שעות – שש שעות באוזניות עצמן ו-6 שעות נוספות בכיסוי הטעינה.

איכות הצליל

(50% מהציון הסופי)
8 מתוך 10

נתחיל בטווחים הנמוכים: הבאס כאן דרמטי בנוכחותו וכל כך דומיננטי שממש חיפשנו איך להוריד אותו עם עזרים חיצוניים כמו אפליקציות ואיקוולייזרים למיניהם. זה אולי נשמע כמו יתרון מבורך, בוודאי לחובבי הבאס השמן והמורגש, אבל לנו זה היה קצת יותר מדי. שאר הטווחים לא רעים בכלל: הטונים הגבוהים ותדרי האמצע מספקים חווית סאונד נקייה, מדויקת ומאוד מפתיעה לטובה. הצלילים היו מאוזנים בפלייליסט קצבי במיוחד, עוצמת הסאונד מספקת וגם בזמן צפייה בסדרה קצרה לא היו לנו שום בעיות – מלבד עניין העיכוב הטיפוסי באוזניית בלוטות' אליו נתייחס בהמשך.


Skullcandy Push: למוזיקה ולא יותר

Skullcandy Push: למוזיקה ולא יותר

באשר למיקרופון המובנה, הוצאת וקבלת שיחות מתקבלת בקלות ברמה הטכנית, אלא שהבעיה כאן היא המיקרופון: לא פעם דיווח הצד השני בשיחה שהוא לא הצליח לשמוע אותנו, בעיקר באזורים הומי אדם, רמז כנראה לסינון רעשים חלש עד כדי לא קיים. גם שיחות שהתקיימו במשרד שקט עברו בהצלחה חלקית בלבד וחבל שהמיקרופון ב-Push כה חלש בקבלת שיחות. הערות נוספות נגעו לאיכות השיחה מהצד שלנו: ביצענו לאורך תקופת הסקירה המון שיחות טלפון וברוב מוחץ של המקרים הדובר בצד השני חשב שאנחנו נמצאים באולם או בחדר מדרגות, כזה שמספק הד מעצבן שמשמיע את קולנו כמה פעמים.

נוחות השימוש

(25% מהציון הסופי)
7.5 מתוך 10

ההתממשקות לאוזניות קלה ומהירה – פשוט הדלקנו את ה-Skullcandy Push והסמארטפון שלנו מצא אותן במהירות. כמו אוזניות True Wireless אחרות, גם ה-Push מתנתקות אוטומטית מהצימוד בחזרתן אל הקייס ולהפך, כלומר נדלקות ומבצעות צימוד ברגע שמוציאים אותן מהקייס ותוחבים אותן אל האוזן. באוזניות שני כפתורים פיזיים, באמצעותן ניתן לקבל/לנתק שיחה, להפעיל/לעצור שיר ולשלוט על עוצמת הסאונד. בעת קבלת שיחה הקטע רק אוזניה שמאל משמיעה את הדובר, כשצד ימין מושתק למשך כל השיחה, ממש כמו אוזניית דיבורית סטנדרטית.


הצורה שבה ה-Push נכנסות לאוזן לא אינטואיטיבית במיוחד; נדרשנו להכניס את הסיליקון לתעלת האוזן ולאחר מכן לבצע מין חצי סיבוב בגוף האוזנייה כדי שהכנף הבולטת "תינעל" באוזן. במקרה שלנו האוזנייה עדיין לא הפסיקה לנוע ולא היה לנו מספיק ביטחון כדי ללכת איתה במהירות, בטח שלא לרוץ איתה. הלווינו אותה למשתמשת אחרת שגם ניסתה בעצמה את האוזניות – וגם היא העירה על נושא דומה, כלומר הינעלות ה-Push באוזן רחוקה מלהיות מיטבית אבל לפחות ממנה לא החלו לזלוג החוצה אחרי שימוש קצר, כך שיצאנו ברגשות מעורבים מהעניין זה.

Skullcandy Push: למוזיקה ולא יותר

קצת מאכזב לגלות שהאוזניות צוידו בגרסת Bluetooth 4.2 בלבד ולא בגרסה 5 האחרונה – מה שאומר שאמנם מרחק הקליטה מספק (כמעט 20 מ') ויציבות הצימוד גבוהה, אבל לא מספיק כדי ליהנות מצפייה בסרטונים בלי עיכובים קלים-אך-מורגשים בין שפת הדובר לקול שלו ובמשחקי מובייל מבוססי קול, זה מעצבן פי כמה. גם הקשה בכפתורים המובנים לא מיידים וישנה תמיד שהייה של שניה אחת, בין אם זו קבלת שיחה או להמשיך להאזין לשיר בספוטיפיי. כמובן שבהאזנה שגרתית לשירים או בזמן ניהול שיחות אין לכך משמעות גדולה מדי, אך כן נפגמת חווית השימוש הכללית, בסופו של יום.

היצרנית מציינת עמידות של ה-Push בתקן IPX4, כלומר חסינות בפני השפרצות מים למיניהן. הדבר אומר שאפשר לרוץ איתן ואין חשש מזיעה שעלולה לחדור לאוזניות, אך מריצה תחת טיפות הגשם היינו נמענים. היינו שמחים למסור את ההתרשמות שלנו מהאוזניות תחת פעילות גופנית, אילו הן לא היו נופלות כל הזמן במהלך הריצה.

משך פעולת הסוללה

(25% מהציון הסופי)
7.5 מתוך 10

ה-Push מסוגלות להציע על הנייר עד 6 שעות ניגון/שיחה רצופות. במבחן התוצאה הן אפילו שרדו כמה ימי עבודה שכללו המון שיחות, כך שגם אם לא תיעדנו בדיוק 6 שעות, מבחינתנו הן סיפקו את הסחורה וטעינה פעם בשלושה ימים היא תוצאה שאנחנו חיים איתה בשלום.


קייס הטעינה גדול יחסית לאוזניות True Wireless – מה שגרם לנו לחשוב שהוא טומן בתוכו מאגר רב לטעינה מחודשת אלא שלמרבה ההפתעה, רק 6 שעות נוספות מובטחות, כלומר מחזור טעינה בודד בלבד. קצת מאכזב, בטח כשכיסוי הטעינה כה גדולה לעומת המתחרים, כשאותן יצרניות מציעות הרבה יותר ממחזור טעינה בודד. גם על המראה שלו היו לנו כמה הערות: ראשית, הוא מרגיש "פלסטיקי" וזול מעט, בטח לעומת קייסים מרהיבים שכבר פגשנו. יתרון בולט שכן אפשר לזקוף לזכותו הוא חיבור ה-USB-C הפופולרי, הנמצא בצד הקייס. עוד חיסרון: הוא אינו בורך בטעינה מהירה, מה שאומר שטעינה מלאה של הקייס והאוזניות שבתוכו מגיעות ל-4 שעות טעינה – זמן נצח במונחי הקטגוריה.


Skullcandy Push: למוזיקה ולא יותר


הטעינה פשוטה: מגנט נוח מאפשר לשתי האוזניות לנחות במדויק בתאים הייעודיים. מכסה קליקי אוטם את האוזניות ומונע מהן ליפול, אם כי המגנט מספיק חזק להצמיד אותן אליו מבלי שייפלו, גם אם המכסה מורם. בלחיצה על הכפתור שבחזית הקייס קיבלנו חיווי אור שמעיד על כמות הסוללה העדכנית, מתוך 4 נורות LED.

רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply