הקדמה

אוזניות עם ביטול רעשים הן בדרך כלל עסק יקר, ולאחרונה דווקא אוזניות True wireless קטנות וניידות הן הדבר החם בשוק. ובכל זאת, בדיקה קצרה בנתוני הביקושים ב-zap מעלה שמתוך אוזניות הקשת, רבים מהדגמים הפופולאריים ביותר הם דגמים עם ביטול רעשים. מדובר באוזניות Over-Ear אלחוטיות עם טכנולוגיה שמסייעת לנטרל ולהפחית את רעשי הסביבה.


כיוון שמדובר בהוצאה משמעותית, אתם בוודאי רוצים לבחור נכון ולקנות את האוזניות הטובות והמשתלמות ביותר בתקציב שלכם. בדיוק לשם כך בדקנו שש אוזניות פופולאריות בטווח מחירים שנע בין 360 ₪ ועד כ-1800 ₪, והעברנו אותם שלל מבחנים: איכות הצליל בהאזנה למוזיקה במגוון סגנונות,עד כמה ביטול הרעשים אפקטיבי, איכות השיחות במיקרופון המובנה, נוחות ההרכבה והשימוש השוטפים, מה כוללת הערכה ולאילו חיי סוללה אתם יכולים לצפות. התוצאות לפניכם.


תודה לאלקטרו סטריאו TR על השאלת ה-Denon AH-GC30.



המוצרים שבדקנו בהשוואה זו:

יצרן:Bose,
טווח מחירים:מעל 1000 ₪,
חיבור למכשיר:...,
החל מ- 1,635 ₪
ב-SalonEffi
יצרן:B&O,
טווח מחירים:מעל 1000 ₪,
חיבור למכשיר:...,
החל מ- 1,699 ₪
מתוך 8 חנויות
יצרן:DENON,
חיבור למכשיר:Bluetooth,
עיצוב האוזניות:אוזניות...,
עיצוב האוזניות:אוזניות קשת,
תכונות נוספות:מקשי שליטה, אוזניות מתקפלות,
ייעוד:...,
יצרן:Skullcandy,
עיצוב האוזניות:אוזניות קשת,
ביטול רעשים:ביטול...,
יצרן:JABRA,
חיבור למכשיר:Bluetooth,
עיצוב האוזניות:אוזניות...,

מבחן איכות השמע בהאזנה למוזיקה

נקדים ונסייג: שיפוט של צליל הוא במידה רבה סובייקטיבי, כיוון שכל אחד מעדיף אופי צליל אחר. לא נוכל להימנע לגמרי משיפוט אישי, אבל ננסה לתאר באופן ענייני את מאפייני הצליל של כל אחת מהאוזניות שבדקנו, כדי שתוכלו לקבל החלטה לפי סוג הצליל שאתם בדרך כלל אוהבים. שמענו באוזניות מגוון של שירים בסגנונות מוזיקה שונים, כאשר בכל פעם שמענו את אותו הקטע בכל האוזניות בזו אחר זו כדי לעמוד על ההבדלים ביניהן.


אם סאונד איכותי זה מה שאתם מחפשים, אתם יכולים לדלג כבר עכשיו על האוזניות של Taotronics, שמגיעות למקום האחרון במבחן הצליל. באנו עם מעט מאוד ציפיות ובכל זאת התאכזבנו. האוזניות מסוגלות להפיק ווליום רועם ובאסים עמוקים מאוד, אבל כושלות בכל טווח התדרים שמעל הבאס. הצליל עמום, עמוס מאוד בתדרי ה-Low-Mid, ללא פירוט כלל בתדרי ה-High Mid ועם תדרים גבוהים קטומים וחסרי נוכחות, מה שיוצר דייסה פושרת באוזן שלא מתקרבת אפילו לפירוט שאנחנו מצפים לו. נתנו להן צ'אנס נוסף וניסינו לשפר את הצליל אם האיקוולייזר המוצלח מבית Dolby Atmos שנמצא במכשיר שאיתו נבדקו כל האוזניות, Huawei P30 Pro. לאחר לא מעט עבודה קיבלנו צליל איכותי עשרות מונים, עם הרבה פחות דחיסות והרבה יותר פירוט בתדרים הגבוהים, אבל עדיין לא הצלחנו להיפטר לחלוטין מהעומס באיזור ה-Low-Mid. מכאן ואילך המצב משתפר דרמטית, וכל 5 האוזניות הבאות מספקות סאונד טוב עד מצוין. 


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


האוזניות של ג'אברה נמצאות במקום החמישי באיכות הצליל, אבל יש לומר שהן קצת מתעתעות. הן לא מרגשות בשום אופן, אבל גם לא שטוחות או עמוסות. הצליל שלהן מאוזן מאוד, עם באס עמוק ונעים, תדרי אמצע כמעט ללא עומס וגבוהים מודגשים ללא צרימה. בימת הצליל יחסית קטנה כך שהסאונד לא "גדול" ומפורט, אבל כאמור - מאוזן. כל זה משתנה כאשר אתם בסביבה רועשת ורוצים קצת ווליום; מעל 70% הצליל משתנה לרעה, הבאסים נחנקים ומחרחרים וחווית ההאזנה די גרועה.


ה-QC35 II של בוז נמצאות במקום הרביעי. הן מספקות צליל שטוח יחסית ולא מרגש, עם מעט מדי אבחנה בין התדרים ועומס מסוים בתדרי האמצע. הגבוהים לא מודגשים יתר על המידה אבל גם לא צורמים, בעוד שהבאס עמוק ומספק, וגם נותן קיק מרשים במוזיקת פופ יחס עם תוף הבאס. הווליום הוא מהגבוהים ביותר מבין המתמודדים, כאשר הצליל כמעט לא מתעוות גם בעוצמה המרבית. אלו המעדיפים צליל נטרלי ללא הדגשות מיותרות כנראה יתחברו לסאונד שלהן, והבאסים העמוקים הם יתרון חשוב.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


למקום השלישי מגיעות האוזניות של דנון, עם צליל חם, מפורט ועם בימת צליל רחבה יחסית. בעוד שהבאסים עמוקים יחסית ותדרי האמצע מדוייקים ולא עמוסים, יש בעיה עם התדרים הגבוהים: בעוצמת שמע גבוהה הם כל כך חדים ומודגשים, שבשלב מסוים הם כמעט הכאיבו לנו באוזן. כשביטול הרעשים כבוי הסאונד פשוט גרוע - הבאס מאבד את כל הנפח וגודש מופיע בתדרי האמצע. הווליום המרבי בינוני ולא משתווה לדגמים אחרים שבבדיקה.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


במקום השני, וההפתעה של המבחן, נמצאות ה-Skullcany Venue. ציפינו לסאונד רוקיסטי, נפוח ומוגזם, וקיבלנו את הסאונד שבמקרים רבים הכי אהבנו מבין המתמודדים. החברה מנסה, ולטעמנו מצליחה, לקלוע לטעם ההמון מבלי ליפול להגזמות. יש הדגשה מאוזנת ונעימה לאוזן של התדרים הגבוהים, תדרי האמצע נשארים נקיים יחסית ומפורטים והבאסים נוכחים ועמוקים. בימת הצליל מעט מוגבלת ויש שיעדיפו פחות חדות, אבל בסך הכל יש כאן צליל כיפי מאוד, מפורט ואיכותי ברבה ממה שציפינו הן מהמותג והן מהמחיר. גם הווליום המרבי גבוה מאוד ולא סובל מחרחורים או איבוד איכות משמעותי.


למקום הראשון מבחינת איכות הצליל הגיעו ה-B&O H9. הסאונד שלהן הוא השקוף והטהור ביותר מבין המתמודדות. החברה הצליחה לייצר סאונד מפורט להפליא, עם בימת צליל רחבה במיוחד שמאפשר לשמוע כל פרט, כל מצילה וכל כלי נגינה בדיוק במקום הנכון. מבלי להעמיס על תדרי האמצע ועם תדרים גבוהים חדים פחות מהאחרים אבל מובחנים ומפורטים, ובאס מרשים ועמוק יותר מכל השאר שנותן נפח ואופי למוזיקה, אלו האוזניות המצטיינות באספקט הסאונד - עם חיסרון אחד: הווליום המרבי קצת חלש מדי.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי



מבחן ביטול הרעשים

קצת תיאום ציפיות: מנגנון ביטול רעשים אקטיבי משתמש במיקרופונים חיצוניים על גבי האוזניות כדי לקלוט רעש בתדרים מסויימים, ומייצר תדרים נגדיים ש"מבטלים" אותם, או מחרישים אותם במידה רבה. המנגנון לא מסוגל להשתיק לחלוטין את כל הרעשים בסביבה אלא מתמקד ברחש הרקע הכללי שלרוב הוא בתדר נמוך ומונוטוני, כמו רעש מנוע המטוס, מזגן, רחש כללי של הרחוב וכדומה, אבל לא קולות דיבור של אנשים או צלילים אחרים בתדר גבוה יותר.


בדקנו את ביטול הרעשים במשרד הומה, בבית קרוב לפתח המזגן המרכזי הרועש, בחניון המשרדים שלנו שבו ישנם מפוחי אוויר מחרישים וסתם כך בהאזנה בבית וברחוב.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


ההבדלים כאן פחות בולטים וחד משמעיים מאשר בכל נושא איכות הסאונד, אבל בכל זאת ניכרים הבדלים. האוזניות עם ביטול הרעשים המצטיין ביותר היו ה-Bose; הן מציעות 3 דרגות של עוצמת ביטול רעש, שהגבוהה מביניהן הצליחה לחסום הכי הרבה תדרים והשיגה את חווית ההאזנה השקטה ביותר. בניגוד גמור לנושא איכות הצליל, האוזניות של B&O הן הכי פחות מוצלחות בנושא ביטול הרעשים. למרות תחושת הלחץ האופיינית באוזניים, עדיין חלק מהתדרים הנמוכים הסתנן לאוזנינו, יותר מהאחרות.


באמצע נמצאות שאר האוזניות עם רמה פחות או יותר דומה של ביטול רעשים והבדלים קלים בתדרים הנחסמים; לתחושתנו ה-Skullcandy מצליחות לבטל מעט יותר רעש מהאחרות, בעוד שה-Taotronics אמנם מחרישות את התדרים הרצויים אבל מוסיפות רחש משלהן שקצת מפריע. לאוזניות של Denon יש שלושה מצבים שונים של ביטול רעשים לסיטואציות שונות - טיסה, משרד או עירוני. מצאנו שמצב המשרד אכן עבד טוב יותר עם רחשי המזגן אצלנו והצליח לנטרל אותם באפקטיביות רבה יותר מהמצבים האחרים.


האוזניות של ג'אברה, דנון, סקאלקנדי ו-B&O מאפשרות להמשיך לתקשר עם הסביבה, במצב שהוא למעשה ההיפך של ביטול רעשים - המיקרופונים נדלקים, קולטים את הסביבה ואת הקול של עצמכם מדברים וכך ניתן לענות לשאלה של מישהו מבלי לטרוח ולהסיר את האוזניות. לדגמים של Bose וטאוטרוניקס אין תכונה כזו. 


מבחן איכות השמע בשיחות

אף אחת מהאוזניות לא הצטיינה בביצוע השיחות. בכולן אנחנו אמנם שמענו מצוין, אבל הצד השני כמעט תמיד הלין על איכות משובשת, או על רעשי רקע חזקים, או על צליל צורמני. 


מבין כולן, האוזניות של Bose סיפקו את החוויה העדיפה. המשוחח איתנו אמר שאנחנו נשמעים באיכות טבעית ותקינה, אם כי רעשי רוח וצפירות מהרחוב נקלטו היטב והפריעו. מהצד שלנו, האזניות הפעילו את המיקרופונים ואיפשרו לנו לשמוע את עצמנו מדברים, אבל בעוצמה יחסית נמוכה. באוזניות של ג'אברה שמענו את עצמנו מצוין (האפליקציה אפילו מאפשרת לכם לקבוע את הווליום של עצמכם בשיחה), אבל הצד השני לא היה מאוד מרוצה ודיווח על איכות משתנה במהלך השיחה.


באוזניות של Denon ושל טאוטרוניקס לא ניתן לשמוע את עצמכם מדברים, מה שגורם להרמת קול מיותרת ומקשה על ביצוע שיחה; גם הצד השני דיווח על סאונד לא מרשים והעדיף שנעבור לטלפון. האוזניות של Skullcandy פותחות מיקרופונים בזמן השיחה כך ששמענו את עצמנו ולא נאלצנו לצעוק - כבר התחלה טובה; בנוסף שמענו את המשוחח באופן צלול ונקי. מהצד השני לעומת זאת, חלק מהמשוחחים אמרו שאיכות השיחה די טובה, ואחרים הלינו על צליל מעט צורמני. האוזניות שהגיעו למקום האחרון במבחן השיחות היו ה-H9 של B&O - גם לא שמענו את עצמנו כלל, מה שגרם לנו להרים את הקול שלא לצורך, וגם הצד השני התלונן על כך שהצליל של קולנו היה צורם, חזק מדי ומכאיב באוזן. 


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


מבחן נוחות השימוש והתפעול

האוזניות של Taotronics הן אוזניות זולות יחסית לקטגוריה, וזה ניכר באיכות החומרים. הן עשויות פלסטיק שחור שנראה ומרגיש קצת זול, אם כי המשקל שלהן סולידי (283 גרם) והן מתקפלות לגודל יחסית קומפקטי. כריות האוזניים עבות, רכות ומפנקות, ולטעמנו גדולות מספיק כך שהן בהחלט נוחות להרכבה - אך מחממות מאוד את האוזניים. המקשים קטנים, לא נגישים מספיק לטעמנו והתפעול באמצעותם לא מאוד נוח, אך נחמד שאפשר להפעיל את ביטול הרעשים בנפרד עם מתג ייעודי. יש להן שקע תקני 3.5 מ"מ לכבל, והערכה כוללת נרתיק קשיח קטן אך עבה, כבל USB וכבל אוזניות.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


ה-B&O H9 אמנם כבשו אותנו מבחינת הסאונד, אבל בנוחות השימוש הן מגיעות רק למקום החמישי. הן היפות ביותר לטעמנו, עם קשת מעור תעשייתי מחוספס שבא בניגוד מרהיב לדיסקיות המתכת המלוטשת של האוזניות עצמן, אך הקשת הזו לא מתקפלת ולכן הן פחות נוחות לנשיאה - שלא לדבר על היעדרו של נרתיק קשיח. במקומו קיבלנו שקית בד מבאסת, שלא הולמת כלל את המחיר היקר של האוזניות האלה.


ההפעלה מתבצעת במתג פיזי, אבל את שאר השליטה יש לבצע באמצעות מחוות על משטח מגע שממוקם באוזניה הימנית. זה אמנם חדשני אבל לא מאוד נוח, ונגיעות אקראיות בטעות הן דבר שבשגרה. הבעיה המרכזית היא שהאוזניות לא מספיק נוחות. כריות האוזניים קטנות מדי ולא עמוקות מספיק, כך שהאוזן שלנו נגעה בקצה הפנימי והמחוספס של האוזניה, ולאורך זמן זה מציק. שקע USB-C לטעינה וחיבור 3.5 מ"מ תקני לכבל ממתיקים מעט את הגלולה.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


במקום הרביעי - האוזניות מבית Denon. אלה אוזניות די מסיביות (287 גרם), עם שילוב של מתכת בגימור מט ופלסטיק איכותי למגע, שמצטיינו בכריות אוזניות מפנקות, ענקיות ונוחות ביותר להרכבה על האוזניים. המקשים הם הכי פחות נוחים מבין הנבדקים - קטנים וצפופים ולעיתים קרובות לחצנו על המקש הלא-נכון. גם ההכרזות הקוליות עם כל פעולה קצת הציקו לנו בשלב מסוים. יש להן שקע Micro-USB לטעינה, ואם תרצו לחבר אותן לסמארטפון עם כבל, תגלו שיש להן שקע לא סטנדרטי בקוטר 2.5 מ"מ במקום 3.5. לפחות בערכה תקבלו זוג כבלי אוזניות (אחד מהם עם שלט בסיסי) וכבל USB. הנרתיק המצורף קשיח ובגודל קטן, כמו שאנחנו אוהבים.



בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


האוזניות Skullcandy Venue מגיעות למקום השלישי. הן מעט פלסטיקיות, אבל מתקפלות לגודל סביר ומשקלן קל, 242 גרם. כריות האוזניים שלהן מעט קטנות כך שהרגשנו שלפחות לאוזניים שלנו קצת צפוף בתוכן, אבל לא במידה חריגה שהעיבה על חווית השימוש. המקשים שנמצאים בקצה התחתון של האוזניות הן בפורמט "בועות" לחיצות, שאנחנו פחות התחברנו אליו. אהבנו את חיווי הסוללה בדמות שורה של נוריות לד לצד המקשים. חיבור Micro-USB אמון על הטעינה, ולצידו שקע 3.5 מ"מ סטנדרטי לאוזניות. הנרתיק קשיח ושטוח אבל יחסית גדול, ומלבדו תמצאו בערכה כבל USB וכבל אוזניות.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


במקום השני נמצאות ה-Bose, שאמנם לא מרשימות בעיצובן המיושן מעט אבל קלות משקל להפליא (235 גרם, המשקל הקל ביותר) ונוחות ביותר להרכבה ושימוש ממושך. הכריות גדולות ומכסות את האוזניים בצורה נוחה. הן מתקפלות כמובן לגודל קומפקטי, ומקשי השליטה שלהן ממוקמים כמו מרבית המתמודדות בתחתית האוזניות, אם כי הם מופרדים זה מזה בצורה סבירה ואפשר להתרגל אליהם. הן נטענות באמצעות חיבור Micro-USB הוותיק ויש להן שקע 2.5 מ"מ לכבל. הקייס המצורף הוא המועדף עלינו מכולם - גם קשיח וגם קומפקטי מאוד. בערכה תקבלו כבל USB וכבל אוזניות בלבד.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


למקום הראשון מבחינת נוחות השימוש מגיעות ה-Jabra Elite 85H. אלה אוזניות מסיביות ויחסית כבדות (300 גרם), אבל בנויות להפליא עם מבנה יציב וציפוי בד יוקרתי. כריות האוזניות גדולות ועוטפות את האוזניים בנוחות רבה. לחצני התפעול הם הנוחים ביותר מכל המתמודדים - לחצנים גדולים ונגישים על מכסה האוזניה הימנית. במקום כפתור הדלקה, הן נדלקות ונכבות ברגע שמסובבים אותן למצב הרכבה על האוזן - מאוד נוח וחדשני. לאוזניות יש שקע טעינה מסוג USB-C העדכני וחיבור 3.5 מ"מ לכבל סטנדרטי. הן מתקפלות על שני צירים ומצמצמות את נפחן לניידות נוחה, ומגיעות עם קייס קשיח ושטוח בגודל סביר. הערכה כוללת כבל USB, כבל אוזניות ומתאם דו-ראשי לטיסות.



בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


וכמה מילים על חיי הסוללה

רצינו מאוד לבדוק בעצמנו את משך פעולת הסוללה של כל אחת מהאוזניות שבכתבה הזו, אבל המשימה הזו היתה לוקחת לנו קצת יותר מ-12 ימים ולכן לא הכנסנו לחישוב הציון את נתוני הסוללה, אבל נוכל לספר לכם את זמני הסוללה המוצהרים של היצרניות. על פי הנתונים הללו, ה-Jabra Elite 85h יספקו לכם את זמן הסוללה הארוך ביותר - 36 שעות, האוזניות של טאוטרוניקס - 30 שעות, עם ה-B&O H9 תקבלו 25 שעות האזנה, סקאלקנדי מצהירה על 24 שעות בוז ודנון מבטיחות 20 שעות נגינה רצופות. מניסיוננו, זמני סוללה של אוזניות בדרך כלל מתקרבים להצהרה, ואם אתם שומעים מוזיקה בווליום לא גבוה, לעיתים תוכלו אפילו לקבל זמן ארוך יותר.


האוזניות של B&O ושל ג'אברה הן היחידות שמציעות טעינה באמצעות שקע USB-C המתקדם והנוח, בעוד ששאר המתמודדות מסתפקות בחיבור Micro-USB הוותיק.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


אז אילו אוזניות תקנו?

הזולות ביותר: Taotronics SoundSurge 60

במחיר תחרותי במיוחד של כ-350 ש"ח, קשה לצפות לאיכות סאונד מרשימה. אם יש לכם איקוולייזר טוב וקצת סבלנות תוכלו לשפר פלאים את המצב, אבל בברירת המחדל האוזניות הללו לא מפיקות צליל טוב. ביטול הרעשים שלהן בהחלט עובד ברמה סבירה, הן נוחות להרכבה ממושכת אבל איכות החומרים והפלסטיקה קצת זולה. 


טובות אבל יקרות: Denon AH-GC30

האוזניות הללו מציעות צליל מפורט, חם ועשיר, אבל מגזימות בתדרים הגבוהים שהופכים לכמעט מכאיבים בווליום גבוה. הן עתירות טכנולוגיות כמו ביטול רעשים מותאם סביבה, כריות האוזניים מפנקות ואיכות הבניה נהדרת, אבל המקשים לא נוחים, הווליום המרבי קצת חלש והמחיר מהיקרים בחבורה - כ-1500 ש"ח.


בדקנו: 6 אוזניות Over Ear עם ביטול רעשים אקטיבי


הסאונד הטוב ביותר: B&O H9

האוזניות היוקרתיות האלה נראות נפלא ומספקות את הסאונד הנקי, המפורט והרחב ביותר, ואם איכות הסאונד היא הדבר היחיד שמעניין אתכם, אלו האוזניות בשבילכם. למרבה הצער זה לא נגמר כאן: ביטול הרעשים פחות אפקטיבי מהמתחרות, ההרכבה על האוזניים לא נוחה, פקדי המגע מבלבלים והמחיר כמובן מרקיע שחקים, כ-1800 ש"ח (ואפילו נרתיק קשיח לא תקבלו בחבילה).



הנוחות ביותר: Jabra Elite 85h

הן מציעות סאונד מאוזן וכיפי בווליום רגיל, אבל למרות ביטול הרעשים הטוב הן כושלות בעוצמה גבוהה בשל עיוות משמעותי של הסאונד, וזה חיסרון גדול באוזניות שמיועדות לטיסות. אהבנו את ציפוי הבד האפנתי, הכריות הנוחות, הסיבוב של האוזניות להפעלה וכיבוי ואת זמן הסוללה הארוך, כמו גם את האפליקציה המפנקת והיעילה. המחיר לא זול, כ-1200 ש"ח.



המצטיינות בביטול רעשים: Bose QuietComfort QC35 II

אם ביטול רעשים הוא האלמנט המכריע עבורכם, אלה האוזניות שאתם מחפשים. הן קלות, נוחות להפליא על האוזניים ואוטמות רעשים חיצוניים טוב יותר מכולן. הסאונד אמנם טוב מאוד והבאסים בועטים, אבל יחסית שטוח ולא מרגש, וזמן הסוללה המוצהר נמוך מהמתחרות. 



המשתלמות ביותר: Skullcandy Venue

מדובר בהפתעה מוחלטת מבחינתנו, שאוזניות ממותג מדליק אמנם אבל לא בהכרח יוקרתי מצליחות לטפס למקום הראשון. הן אמנם לא הנוחות ביותר לכל אוזן בגלל הכריות המעט קטנות, ואיכות הבנייה לא משתווה לגדולים - אבל הן מפיקות סאונד מאוזן, מודגש היכן שצריך וכיפי מאוד; הווליום המרבי גבוה מבלי לעוות את הצליל, ביטול הרעשים טוב והן במשקל קל ועם נרתיק קשיח נוח. הדובדבן שבקצפת הוא המחיר התחרותי, כ-600 ש"ח בלבד. בשקלול כל הפרמטרים זו החבילה המשתלמת ביותר.


להשוואת מחירי המוצרים שבדקנו:

יצרן:Bose,
טווח מחירים:מעל 1000 ₪,
חיבור למכשיר:...,
החל מ- 1,635 ₪
ב-SalonEffi
יצרן:B&O,
טווח מחירים:מעל 1000 ₪,
חיבור למכשיר:...,
החל מ- 1,699 ₪
מתוך 8 חנויות
יצרן:DENON,
חיבור למכשיר:Bluetooth,
עיצוב האוזניות:אוזניות...,
עיצוב האוזניות:אוזניות קשת,
תכונות נוספות:מקשי שליטה, אוזניות מתקפלות,
ייעוד:...,
יצרן:Skullcandy,
עיצוב האוזניות:אוזניות קשת,
ביטול רעשים:ביטול...,
יצרן:JABRA,
חיבור למכשיר:Bluetooth,
עיצוב האוזניות:אוזניות...,