הקדמה

אם אתם מחפשים רמקול נייד חדש שילווה אתכם הקיץ, אתם לא לבד: מבדיקה שערכנו עולה שהביקוש למוצרים בקטגוריית הרמקולים הניידים והאלחוטיים באתר zap הולך וגדל עם בוא הקיץ.


במשך שלושה שבועות, בדקנו שמונה רמקולים ניידים בתקציב של עד אלף שקלים והעברנו אותם סדרה של מבחנים, ביחד ולחוד. בדקנו את איכות הצליל של כל רמקול, את עוצמת השמע וההתמודדות עם באס; בדקנו את נוחות השימוש במגוון היבטים - הניידות, עמידות, נוחות המקשים והחיבורים ועוד, ולבסוף בדקנו את נושא הסוללה והטעינה. התוצאות לפניכם.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪

המוצרים שבדקנו בהשוואה זו:

סוג:רמקול נייד,
מותג:JBL,
טווח מחירים:200 - 500...,
החל מ- 483 ₪
מתוך 49 חנויות
סוג:רמקול נייד,
מותג:Sonos,
טווח מחירים:500 - 700...,
החל מ- 578 ₪
מתוך 5 חנויות
סוג:רמקול נייד,
מותג:Audio Pro,
טווח מחירים:700...,
החל מ- 849 ₪
מתוך 6 חנויות
סוג:רמקול נייד,
מותג:Anker,
טווח מחירים:200 - 500...,
החל מ- 499 ₪
ב-IHP-Store
סוג:רמקול חכם,
חיבורים נוספים:3.5 מ"מ, USB,
מקור חשמל:סוללה...,
חיבורים נוספים:USB,
מקור חשמל:סוללה פנימית,
הספק:40...,
מותג:Klipsch,
חיבורים נוספים:3.5 מ"מ, USB,
מקור חשמל:סוללה...,

איכות הסאונד

הפרמטר הכי חשוב, לפחות לדעתנו, הוא הסאונד - איך כל רמקול נשמע בהאזנה למוזיקה. בחנו את כל הרמקולים במגוון סגנונות מוזיקליים, אתגרנו אותם בעוצמת שמע מקסימלית ובדקנו איך הם נשמעים בחדר בינוני וקטן לעומת חלל פתוח. אלה התוצאות.


צמד הרמקולים של מוטורולה מצטיין בדבר אחד שאין לכל המתחרים - סאונד סטריאופוני. שימו כל רמקול בצד אחד של שולחן העבודה ותיהנו מצליל עוטף, עם הפרדה בין ערוץ ימין ושמאל. והסאונד עצמו? לא רע בכלל ביחס לגודל הרמקולים, אבל הבאסים חלשים מאוד ותדרי האמצע עמוסים ולא נקיים. התדרים הגבוהים נשמעים בסדר גמור. הווליום המרבי מפתיע, אם כי הצליל מתעוות בעוצמה המקסימלית.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


לרמקול של קליפש יש טונות של סטייל אבל הצליל לא מאוד הרשים אותנו. הוא פחות חד ומפורט משאר הרמקולים (אולי בכוונה, כדי לייצר סאונד ניטראלי יותר) אם כי הוא מפצה על זה בעומק צליל בגזרת ה-low mid. הבאסים שלו מעט יותר טובים משל מוטורולה ו-B&O אבל הוא גם גדול יותר פיזית. בסך הכל מדובר בצליל מעט שטוח ולא מודגש מספיק כמו שהיינו מצפים. 


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


האקספלורר של B&O מציג צליל עשיר ומפורט להפתיע ביחס לגודלו, עם תדרים גבוהים חדים וצלולים ועוצמה מרשימה בתחום תדרי האמצע (צליל תוף ה-snare למשל נשמע מצוין, עמוק ועשיר), אבל גם הוא מתקשה בגזרת הבאס. אמנם יש לו יותר באס מהמוטורולה, אבל עדיין הבאס חלש ובשירים עם תוף באס דומיננטי כמו Midnight sky של מיילי סיירוס התוף נשמע כמו הקשה על דלי פלסטיק. בגלל גדלו הקטן, גם הווליום המרבים שלו מעט נמוך בהשוואה והוא פחות מתאים לחללים גדולים.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


ה-Tribit הפתיע אותנו עם תמיכה במקודד הסאונד האיכותי AptX, לעומת מרבית האחרים שמסתפקים ב-AAC או SBC בלבד. הוא מייצר באסים טובים מאוד ביחס לגודלו והתדרים הגבוהים חדים ומודגשים. עם זאת, בשל חולשה משמעותית בגזרת תדרי הביניים, הסאונד לא צלול או מפורט ובעיקר נשמע מפוזר ולא ממוקד, והקולות של הזמרים נשמעים "מאחור" ביחס למוזיקה. אם להודות על האמת, הבחנו בחסרונות האלה בעיקר בהשוואה לרמקולים האחרים, ובהאזנה קז'ואלית חשנו שהצליל בסך הכל דינמי וכיפי. הווליום שלו עוצמתי מאוד.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


לרמקול של JBL יש את אופי הצליל המוכר של החברה, עם הדגשה בתדרים הגבוהים שגורמת לסאונד להישמע חד וצלול למדי. תדרי האמצע מטופלים כהלכה אם כי הם מעט פאנצ'יים משהיינו רוצים, והבאסים גם הם מרשימים ביחס לגודל של הרמקול. באופן כללי הסאונד טוב מאוד ומאזן בהצלחה בין כל סקאלת התדרים, מה שקשה לומר על מרבית הרמקולים האחרים שלרובם יש יתרון בולט לכאן או לכאן. גם אם כי אין בצליל של ה-Charge 5 צלילות יוצאת דופן, הוא בין הטובים ברשימה בעיקר בזכות האיזון שלו וההצלחה להישמע טוב מספיק בכל התדרים. מבחינת ווליום זה אחד הרמקולים המרשימים בחבורה, והוא גם לא נחנק בעוצמה המקסימלית.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


ה-Rave של אנקר הוא רמקול גדול מהאחרים וזה קצת לא חכמה, אבל יש לזכור שהמחיר שלו נע סביבות 430 שקלים בלבד, ויש בהשוואה הזו רמקולים יקרים ממנו. בכל אופן הוא מפיק צליל טוב מאוד, עם באסים עמוקים בהרבה מכל האחרים וחדות מצוינת; מצאנו שתדרי האמצע מודגשים מדי לטעמנו והוא עלול להישמע צעקני בווליום גבוה, אבל באופן כללי זהו רמקול עוצמתי עם יופי של צליל כל עוד לא דוחפים אותו לקצה.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


למרות גדלו הצנוע, או אולי בגללו ה-Roam של סונוס הרשים אותנו מאוד בגזרת איכות הסאונד. הצליל שלו חד, צלול, מפורט ומדויק עד כמה שהוא יכול להיות בגודל כזה. הבאסים אמנם לא רועמים והיינו שמחים ליותר מהם, אבל גם הם יחסית מדויקים או לפחות לא מעוותים. זו הצלחה מרשימה של סונוס לייצר סאונד טוב כל כך בגודל כזה. עם זאת, הווליום המרבי בהחלט נמוך יחסית והוא מתאים בעיקר לחללים קטנים.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


את המקום הראשון מבחינת איכות הסאונד, בפער משמעותי, קוטף ה-Audio Pro. גם הוא לא קטן במיוחד (אם כי קטן במחצית מהאנקר) אבל איכות הצליל שלו משובחת: באס עמוק ומלטף, תדרים גבוהים צלולים וחדים, בימת צליל רחבה והדגשה מדודה ומדויקת של כל מה שצריך. למרות שהעוצמה שלו גבוהה, חשוב לומר שלא כדאי לדחוק אותו לקצה משום שאז הבאסים מחניקים את שאר התדרים, ובקטעים שאין בהם באס הווליום של שאר התדרים עולה - מה שגורם לחווית האזנה לא אחידה. כל עוד תאזינו בווליום נורמלי, תקבלו סאונד נפלא, מאוזן ומהנה להאזנה במגוון סגנונות. 


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


סיכום ביניים:

הבאסים הכי עמוקים: Anker, Audio Pro

הטראבל הכי צלולים וחדים: Sonos, B&O, Audio Pro

הווליום הכי גבוה: Anker

המצטיינים בגזרת הסאונד: JBL, Audio Pro



עמידות, ניידות ונוחות השימוש

בחלק זה של הסקירה בדקנו עד כמה נוח להשתמש בכל אחד מהרמקולים: עד כמה הרמקול נייד והאם יש לו תקין עמידות במים ואבק; האם נוח להשתמש במקשים השונים, האם יש לרמקול דיבורית לשיחות טלפון, וכן מיקום וסוג החיבורים השונים. התייחסנו גם לפי'צרים מיוחדים שיש בכל רמקול, ולנוחות ואיכות האפליקציה אם יש כזו.


האקספלורר של B&O הוא רמקול קטן למראה, בצורת צילינדר וגוף מתכת בעיצוב צבאי אבל אלגנטי איכשהו. הוא מצויד בעמידות מלאה למים בתקן IP67 וגוף המוקשח שלו יכול לעמוד בנפילות ובתנאים קשים כמו חול ים, כך שהוא מתאים לשימוש בכל מקום. למרות ממדיו הקטנים ורצועת הנשיאה מדובר ברמקול כבד מהצפוי ששוקל כ-630 גרם (עדיין מהרמקולים הקלים בחבורה). בחלקו העליון יש פאנל מקשים נוח ונגיש; אין מקשים ייעודיים לדפדוף בין השירים אבל מקש הנגינה ועצירה משמש גם לשם כך ב-2 או 3 לחיצות. 


מבחינת חיבור, הוא אמנם תומך רק במקודד SBC המיושן אבל מגיע עם קישורית Bluetooth 5.2 העדכנית מצויד בשתי תכונות מקדמות שאין למרבית המתחרים: Multipoint, כלומר חיבור בו זמנית לשני מכשירים, ו-Google Fast Pair - ברגע שתפעילו את הרמקול, תקפוץ הודעה מעוצבת בטלפון שלכם, כולל תמונה של הרמקול, שתציע להתחבר אליו בלחיצה אחת ומיד לאחר מכן גם תציע לכן להוריד את האפליקציה של החברה. האפליקציה נוחה לשימוש ומציעה איקוולייזר וחיבור לרמקול Explorer נוסף בתצורה סטריאופונית.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


אודיו פרו Addon T3 הוא בין הרמקולים הכבדים ברשימה ומשקלו 2.18 קילוגרם. פיזית הוא לא מאוד גדול, ורצועת הנשיאה מעור שמחוברת אליו מלמעלה מקלה על הניידות שלו. העיצוב הסקנדינבי שלו מרשים בעינינו, עם צורה קופסתית, גימור מט ושלושה גרילים בחזית. למרות שהחברה מצהירה שהוא בנוי בצורה עמידה, אין לו תקן עמידות כלשהו ולא היינו מתקרבים איתו לבריכה; הוא מיועד לשימושים ביתיים, לחצר או למלון אבל לא לשטח. המקשים בחלקו העליון קטנים, נגישים ובעיקר נוקשים בצורה משונה ומרגישים קצת זולים ביחס למצופה מהמותג. אין מקשים ייעודיים לדפדוף בין השירים. נדרשות לחיצות ארוכות להדלקה וכיבוי.


גרסת ה-Bluetooth של הרמקול הזה מיושנת מאוד - 4.0 בלבד, אם כי לא הבחנו בבעיות חיבור או קליטה כלשהן. בנוסף לחיבור האלחוטי, מציע הרמקול הזה כניסת AUX וגם יציאת USB בגודל מלא שמסוגלת לטעון התקנים חיצוניים באמצעות הסוללה הפנימית שלו.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


Klipsch Heritage Groove מגיע בעיצוב רטרו קופסתי ונוסטלגי, עיצוב שמזכיר קצת מגבר גיטרות ישן. הוא לא גדול מאוד אבל כבד למדי ושוקל כ-1.07 קילוגרם. קליפש לא מציינת מידע כלשהו בנוגע לעמידות ולכן כמו הרמקול של אודיו פרו הוא לא מיועד לסביבות עם מים או לשטח. בחלק העליון יש שורת מקשים קטנים ולא ניתן לשלוט במעבר בין השירים. נדרשת לחיצה קצרה להדלקה אבל ארוכה לכיבוי. לא הצלחנו למצוא מידע לגבי גרסת ה-Bluetooth של הרמקול אבל כן נוכל לומר שהוא תומך במקודד AAC האיכותי יותר. לרמקול יש מיקרופון לביצוע שיחות - תכונה חשובה שחסרה לחלק מהמתחרים - וכן כניסת AUX לחיבור חוטי. 


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


ה-JBL Charge 5 מגיע בעיצוב גלילי שמנמן אך ספורטיבי ששוכב על צידו ולא על ראשו; הוא זמין מגוון צבעים ומשקלו כ-970 גרם. עם תקן עמידות IP67 הוא מתאים לסביבות שימוש מגוונות, כולל בריכה וחוף הים ואפשר אפילו להטביע אותו במים ל-30 דקות. בחלקו העליון יש שורת מקשי גומי גדולים ונגישים. ניתן לדפדף לשיר הבא עם לחיצה כפולה על לחצן הניגון/עצירה, אבל לא לחזור לשיר הקודם. 


ה-Bluetooth בדגם הזה הוא בגרסה 5.1, אבל המקודד הוא SBC הבסיסי בלבד. בדומה לרמקול של B&O גם ה-Charge 5 תומך בחיבור סימולטני לשני מכשירים (Multipoint). עם תכונת PartyBoost ניתן לצמד את הרמקול הזה לרמקול אחר תומך של JBL כך שהם ינגנו את אותה המוזיקה ביחד. האפליקציה של JBL מאפשרת בעיקר עדכון גרסה ושליטה על החיבור לרמקולים נוספים, אבל לא יותר מזה.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


צמד הרמקולים Motorola Sonic Sub 630 שוקלים ביחד 828 גרם, אבל אם תרצו תוכלו לקחת איתכם רק רמקול אחד (412 גרם בלבד). הם מגיעים בצורת משולש מוארך והעיצוב שלהם מיושן למדי, עם גומי שחור וסבכה אפורה מקדימה, והם מציעים עמידות בינונית במים בתקן IPX5, כך שהם יעמדו בגשם קל אבל לא יכולים להכנס לתוך הבריכה. לכל אחד מהרמקולים של מוטורולה יש מקשים על הצלע הצדית. צריך להדליק את שניהם בלחיצה ארוכה, אבל כיבוי של האחד מכבה גם את השני, והשליטה על הווליום יכולה להתבצע מכל אחד שתבחרו. ניתן לעבור בין השירים בלחיצה ארוכה על מקשי הווליום, כך שיש שליטה על הכל. מקש ייעודי מאפשר לעבור בין מצב נגינה זוגית-סטריאופונית של שני הרמקולים, או ניתוק ביניהם ונגינה רק עם אחד. החיבור הוא Bluetooth 5.0 עם קידוד SBC הבסיסי ולכל רמקול יש גם חיבור AUX.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


ה-Tribit StormBox Pro מגיע בצורת מלבן מוארך שרחב בתחתית והולך וצר לקראת הקצה העליון. העיצוב שלו פשוט למדי עם שבכת בד שחורה וידיעת אחיזה מגומי קשיח. הוא מצויד בעמידות מלאה במים בתקן IP67 כך שהוא מתאים לכל סביבה, מים ושטח. משקלו עומד עד 970 גרם. בראש הרמקול  יש מקש רב תכליתי לנגינה ועצירה, דפדוף קדימה בשתי לחיצות או אחורה בשלוש לחיצות, לצד מקשי הווליום. הפעלה, זיווג ו-XBass. המקשים עשויים גומי ודורשים לחיצה עמוקה, אבל נגישים. נדרשת לחיצה ארוכה להדלקה וכיבוי. 


עם חיבור Bluetooth 5.0, תמיכה מפתיעה במקודד האיכותי AptX ותמיכה בזיווג לרמקול תואם נוסף ליצירת מערכת סטריאופוני, הרמקול הזה מציע חבילה מרשימה בשביל מותג פחות מוכר כמו טרייביט. בנוסף הוא כולל חיבור AUX ויציאת USB שמאפשרת טעינה של התקנים חיצוניים.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


Rave Neo של אנקר הוא הרמקול הגדול ביותר ברשימה, וזאת למרות מחירו הצנוע; הוא הכבד ביותר ברשימה במשקל של 2.95 קילו, וידית הנשיאה בראשו בהחלט נחוצה. מדובר ברמקול מסיבות אמיתי, כולל תאורה צבעונית פועמת בסנכרון עם המוזיקה, עיצוב מלבני שרובו פלסטיק קשיח וסט לחצני שליטה בחלקו העליון, כולל מקש רב תכליתי לנגינה ועצירה, דפדוף קדימה בשתי לחיצות או אחורה בשלוש לחיצות, לצד מקשי הווליום. הוא מציע בנוסף שליטה על התאורה הקדמית וחיבור בלחיצה אחת ל-100 רמקולים תואמים נוספים. הוא מצויד ב-Bluetooth 5.0 ותמך רק במקודד SBC.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


ה-Roam של סונוס גם הוא בעיצוב משולש מאורך אבל הוא קומקפטי ואלגנטי הרבה יותר, ושוקל רק 430 גרם. למרות העיצוב העדין והנאה מדובר ברמקול קשוח עם עמידות של IP67 במים כך שניתן לקחת אותו לבריכה או לשטח ללא בעיה. ניתן להשכיב אותו או להעמיד אותו, כאשר בחלק העליון (כאשר הוא עומד) יש לחצני ווליום ולחצן רב תכליתי (כולל דפדוף בין השירים) למעלה, לחצן לנטרול המיקרופון, ולחצן ההפעלה והכיבוי נדד אחורה. ההדלקה נעשית בלחיצה קצרה, מעבר מחיבור Wi-Fi ל-Bluetooth בלחיצה ארוכה נוספת, וכיבוי בלחיצה ארוכה מאוד - לא ממש סידור נוח.


זהו הרמקול החכם היחיד ברשימה, ובזה אין לו מתחרים: הוא מתחבר לרשת ה-Wi-Fi ואפשר להזרים אליו מוזיקה באמצעות האפליקציה מכל מקום בבית, ללא צורך בקרבה פיזית; הוא יודע להתחבר לרמקולים אחרים של סונוס ולנגן ביחד איתם או להעביר את הסאונד אליהם, הוא תומך בעוזרות הקוליות של גוגל או אמזון, וכן אפשר להתחבר אליו גם ב-Bluetooth אם תרצו - ורסיליות מושלמת. עם זאת, למרות שיש לו מיקרופון עבור הפקודות הקוליות- לא ניתן לבצע איתו שיחות, ואין לו חיבור חוטי (AUX) כמו שיש אצל מרבית המתחרים. 


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


סיכום ביניים: 

הניידים ביותר: B&O, Sonos

העמידים ביותר: Anker, Sonos, JBL, Tribit, B&O

המקשים הכי נוחים: Anker, B&O



חיי סוללה וטעינה

מאוד רצינו לבדוק את זמני הסוללה של כל רמקול, אבל כיוון שמדובר ב-8 דגמים שכל אחד מאפשר שעות רבות של פעולה, נאלצנו לוותר על השאיפה מחוסר זמן. אנו מביאים כאן את הצהרת היצרן בנוגע לחיי הסוללה (קחו זאת עם גרגיר של מלח); בנוסף התייחסנו לסוג המטען - חיבור תקני עדכני קיבל מאיתנו ניקוד גבוה יותר לעומת חיבור קנייני ופחות סטנדרטי.


Klipsch Heritage Groove מציע זמן סוללה צנוע של 8 שעות בלבד, הרמקולים של מוטורולה מציעים עד 9 שעות סוללה והסונוס מבטיח עד 10 שעות. ה-Rave Neo של אנקר מציע עד 18 שעות פעולה, ה-JBL Charge 5 מציע עד 20 שעות האזנה והרמקול של טרייביט מציע עד 24 שעות האזנה. בחלק העליון של הסקאלה נמצאים האקספלורר של B&O שמציע עד 27 שעות סוללה, וה-אודיו פרו Addon T3 שמציע עד 30 שעות.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪


הרמקולים של JBL, אנקר, טרייביט, B&O וסונוס נטענים באמצעות כבל USB-C העדכני, כאשר לסונוס יש גם תמיכה בטעינה אלחוטית - הרמקול היחיד מהרשימה שכולל את הפיצ'ר הנהדר הזה. הרמקולים של מוטורולה ושל קליפש נטענים עם כבל Micro-SUB המיושן, ובמקום האחרון נמצא ה-Audio Pro שנטען עם כבל 2 פינים ייעודי ולא עם מטען סטנדרטי.


אפרופו סוללה, כמה מהרמקולים שבדקנו מאפשרים לכם לטעון את הטלפון הסלולרי (או כל התקן חיצוני אחר) באמצעות הסוללה הפנימית שלכם, עם חיבור USB בגודל מלא. הרמקולים שמאפשרים זאת הם האודיו פרו, ה-JBL, ה-Tribit וה-Rave Neo.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪



בשורה התחתונה

במקום הראשון

לאחר שנתנו לכל פרמטר בבדיקה ציון ושקללנו את הציונים של כל הרמקולים בבדיקה, הרמקול שקיבל את הציון המשוקלל הגבוה ביותר היה JBL Charge 5. הוא מציע שילוב מנצח של איכות סאונד טובה, נוחות שימוש גבוהה, עמידות מלאה, סוללה חזקה ואפילו מחיר נוח.



הפתעת הבדיקה

ה-Anker Rave Neo מותח את המושג "רמקול נייד" לקצה עם משקל של כמעט 3 קילו, אבל הוא הרשים אותנו עם סאונד טוב ועתיר באס, עמידות גבוהה, נוחות תפעול מצוינת כולל יכולת להתחבר לעד 100 רמקולים נוספים ומחיר מפתיע של כ-450 ש"ח בלבד, בזכותם הוא הגיע אצלנו למקום השני. לחיות מסיבות ולמי שרוצה רמקול עוצמתי במיוחד לשימוש מחוץ לבית, זה הרמקול עבורו.



בחירת המערכת

מעבר לשקלול הציונים היבש שלוקח בחשבון את כל הפרמטרים האפשריים, הדגם שכבש את ליבנו היה Audio Pro Addon T3+. הוא אמנם לא עמיד במים, יקר וכבד ואינו מגיע עם אפליקציה או תמיכה בחיבור לרמקולים נוספים, אבל הוא המנצח הבלתי מעורער במבחני הסאונד, הסוללה שלו אימתנית והעיצוב הסקנדינבי שלו גורם לו להיראות כמו פריט ריהוט יוקרתי. אם איכות הסאונד היא הפרמטר העיקרי מבחינתם, ה-Addon T3+ הוא הבחירה האולטימטיבית.



וכל השאר

במקום השלישי, ביחד עם ה-Audio Pro, נמצא Sonos Roam - הוא אמנם קטן, לא עוצמתי במיוחד ובהחלט לא זול, אבל מצטיין בסאונד נפלא, קישוריות מתקדמת כולל Wi-Fi, טעינה אלחוטית ועמידות במים. ה-Tribit StormBox Pro הגיע למקום הרביעי בזכות סוללה חזקה, עמידות גבוהה, מחיר לא יקר ונוחות שימוש טובה; הסאונד שלו לא מאוד מרשים וקצת מפוזר אבל עדיין כיפי.

במקום החמישי נמצא B&O Explorer שמצטיין בעמידות ובעיצוב אבל יקר יחסית ומתקשה עם הבאסים; במקום השישי ה-Klipsch Heritage Groove, שלא מציע שום פיצ'ר מיוחד מלבד העיצוב וגם הסאונד שלו התקשה להרשים, ובמקום השביעי הרמקולים Motorola Sonic Sub 630, שאמנם לא מצטיינים באיכות הסאונד אבל היחידים שמציעים האזנה סטריאופונית אלחוטית לגמרי (True Wireless) במחיר אטרקטיבי.


והנה טבלת הציונים המלאה שלנו, שבאמצעותה דרגנו את הביצועים של כל רמקול ושקללנו את הציונים הסופיים.


הקיץ כבר כאן: בדקנו 8 רמקולים ניידים עד 1000 ₪

להשוואת מחירי המוצרים שבדקנו:

סוג:רמקול נייד,
מותג:JBL,
טווח מחירים:200 - 500...,
החל מ- 483 ₪
מתוך 49 חנויות
סוג:רמקול נייד,
מותג:Sonos,
טווח מחירים:500 - 700...,
החל מ- 578 ₪
מתוך 5 חנויות
סוג:רמקול נייד,
מותג:Audio Pro,
טווח מחירים:700...,
החל מ- 849 ₪
מתוך 6 חנויות
סוג:רמקול נייד,
מותג:Anker,
טווח מחירים:200 - 500...,
החל מ- 499 ₪
ב-IHP-Store
סוג:רמקול חכם,
חיבורים נוספים:3.5 מ"מ, USB,
מקור חשמל:סוללה...,
חיבורים נוספים:USB,
מקור חשמל:סוללה פנימית,
הספק:40...,
מותג:Klipsch,
חיבורים נוספים:3.5 מ"מ, USB,
מקור חשמל:סוללה...,