חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
מצלמה Canon EOS 600D / Rebel T3i קנון
מותג: Canon
סוג מצלמה: רפלקס DSLR
גודל חיישן: APS-C
סוג סוללה: ייחודית
מייצב תמונה: ללא
סוג פוקוס: אוטומטי + ידני
סוג פוקוס אוטומטי: 9 נקודות מיקוד
סוג עינית: אופטית
ציון WiseBuy
8.9
דירוג הגולשים
(5 מתוך 5)
חוות דעת גולשים
Nada 11.04.20
ירין 02.05.16
Chen 09.09.15
אחד שמבין 03.06.15
Alon 15.02.15
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - מצלמה Canon EOS 600D / Rebel T3i קנון

אורי הראל | 23.02.2016
הטוב
  • איכות תמונה טובה מאוד
  • מהירות תגובה טובה
  • חיי סוללה ארוכים
  • קלה ופשוטה לתפעול
הרע
  • עדשת הקיט מאכזבת מעט
  • צבעים קרירים במצב אוטומטי
  • רעש מעל רגישות ISO 1600
בשורה התחתונה

קנון D600 היא מצלמה כיפית לצילום שמפיקה תוצאות טובות מאוד, אם כי כדאי להשקיע ולכוון את הגדרת הצילום ולא לסמוך על המצב האוטומטי שלה. חיי הסוללה מרשימים ומהירות הצילום והתגובה שלה טובה למדי. עדשת הקיט שלה אינה רעה במיוחד אבל יש לה נקודות תורפה, בעיקר בקצה הזום, והיינו ממליצים לשקול רכישה של עדשה אחרת יחד עם המצלמה הזו.

המצלמה הזו מומלצת לכל חובב צילום שרוצה להקדיש את חלק הארי של תקציב הצילום שלו לעדשות איכותיות ולא לרשימת פיצ'רים מיותרים שהשימוש שלו בהם יהיה לעתים רחוקות.

הקדמה

ה-600D מבית Canon היא מצלמת כניסה לעולם הצילום הידני, או במלים אחרות, מצלמת רפלקס שלא דורשת הוצאה כספית ניכרת על מנת לקבל תוצאות איכותיות. היא כוללת פחות פיצ'רים ואפשרויות מאשר המצלמות היקרות יותר המכוונות לצלמים המקצועיים יותר.

למצלמה יש חיישן ברוזולוציית 18 מגה פיקסל מסוג C-MOS ובפורמט APS-C (בניגוד לחיישן Full Frame המצוי בחלק מהמצלמות היקרות יותר). החיישן הזה גדול יותר פיזית מחיישנים המצויים במצלמות של טלפונים סלולאריים או של מצלמות קומפקטיות. יש לכך מספר משמעויות, בין השאר הוא מייצר פחות רעש מחיישנים קטנים יותר וכן מאפשר לקבל עומק שדה רדוד והפרדת האובייקט מהרקע. מהירות התריס נעה בין 30 שניות ל-1/4000 שניות ורגישות ISO נעה בטווח של 100-6400, וניתן להגביר אף לרגישות של 12800. מעבד התמונה הוא Digic 4 המוכר מדגמים קודמים.

המצלמה שקיבלנו לבדיקה כללה את עדשת הקיט 18-55, עם מייצב מובנה ועם מפתח צמצם של 3.5-5.6. ניתן לרכוש אותה גם עם עדשת קיט נוספת בעלת אורך מוקד של 18-135. המצלמה מקבלת כרטיסי SD/SDHC/SDXC וניתן לחבר אליה פלאש חיצוני באמצעות תושבת הנעל החמה.

תודה לארליך על השאלת המכשיר לבדיקה.

האלמנט הקטן ביותר בתמונה המהווה את יחידת המידה של הרזולוציה. כל תמונה או מסך תצוגה מורכבים ממספר מסוים של פיקסלים (נקודות) המסודרים בקווים לרוחב ולאורך. ככל שמספר הפיקסלים גבוה יותר, התמונה תהיה חדה ומפורטת יותר.
החריר או הפתח שדרכו עובר האור לחיישן התמונה. גודל החריר (מפתח) קובע את כמות האור שתגיע לחיישן. מפתח צמצם גדול (ערך מספרי נמוך) יאפשר צילום איכותי יותר בתנאי תאורה ירודים. בצילום בתנאים בהירים מאוד יתאים מפתח קטן יותר. מפתח הצמצם נמדד ביחידותf  (או f stop) בערכי מינימום ומקסימום, לדוגמה: f2.8–f4.9 אוf2.1–f3.1 .  ככל שהערך המספרי קטן יותר, קוטר החריר גדול יותר וכמות גדולה יותר של אור מגיעה לחיישן, ולהפך. מומלץ לבחור מצלמה עם הערך המינימלי הקטן ביותר שהתקציב שלכם מאפשר, כאשר מפתח של 2.8 נחשב טוב למדי עבור הצרכן הממוצע.

איכות צילום

(45% מהציון הסופי)
8.5 מתוך 10

ה-600D היא מצלמת DSLR, ולכן ניתן לחבר אליה עדשות ממגוון אדיר מתוצרת Canon וגם מיצרניות צד שלישי, כגון Sigma ו-Tamron. הציון הסופי של איכות התמונה הוא שילוב של ביצועי חיישן המצלמה והעדשה, וצריך לזכור שחיבור עדשות אחרות ל-600D עשוי להניב תוצאות טובות יותר או טובות פחות מאשר השימוש בעדשת הקיט שקיבלנו.

לאחר ההקדמה הזו, איכות התמונה של ה-600D בצירוף עם עדשת הקיט טובה למדי בקצה הרחב שלה, כלומר כאשר חוגת הזום מצויה על 18 מ"מ. במקרה הזה קיבלנו תמונות חדות ומלאות בפרטים. כאשר עשינו זום לקצה הצר שלה - 55 מ"מ – חווינו נפילה מורגשת בחדות התמונה. לעדשה מייצב אופטי מובנה ומוצלח למדי וניתן לצלם תמונות ברורות אף במהירות של 1/6 שניות, רק הקפידו שהאובייקטים שלכם לא יזוזו יותר מדי.

הצבעים שהמצלמה מפיקה נאים אך קרירים למדי וזאת אם משתמשים בהגדרות האוטומטיות של אזור הלובן ופרופיל הצבע (היכן שניתן לשנות את הניגודיות, הרוויה וה-Tone). אנו ממליצים לא להסתמך תמיד על האיזון האוטומטי ולכייל אותו ידנית או להשתמש באחד מהמצבים המוגדרים מראש, וכן לנסות לקבוע פרופיל צבע שישקף את ההעדפות שלכם.

הטווח הדינמי טוב מאוד והצלחנו לחלץ פרטים רבים הן מאזורים חשוכים הן מאזורים מוארים בסצנה, וגם ההתמודדות של המצלמה עם עור הפנים של המצולמים הייתה מצוינת. הבוקה של העדשה – טשטוש הרקע – אינו מהמשובחים שראינו. לא היינו ממליצים לצלם סצנות חשוכות ברגישות ISO העולה על 1600 כיוון שתתקבל תמונה רועשת למדי, אם כי עד 1600 לא הבחנו ברעש דיגיטלי חמור והגרעיניות הייתה נעימה ונסבלת.

כמו למצלמות דומות מסוגה, גם ל-600D פלאש קופץ שאיכותו כמקובל מוגבלת; ניתן כמובן לחבר למצלמה פלאש חיצוני מקצועי שאותו ניתן לכוון ולשלוט בתאורה באופן נרחב.

את התמונות ניתן לשמור בפורמט JPEG או בפורמט RAW לעריכה גמישה יותר.

Canon EOS 600D

וידיאו וקול

(15% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

צילומי הוידיאו המתקבלים מה-Canon EOS 600D טובים מאוד. הרזולוציה המקסימלית היא 1920x1080, ובה ניתן לצלם בקצב של 30 פריימים לשנייה, 25 פריימים לשנייה ואף 24 פריימים לשנייה המעניקים מראה קולנועי ומסוגנן לווידאו שצילמתם. אם תרדו לרזולוציה של 1280x720 תוכלו לצלם אף ב-60 פריימים לשנייה ולקבל הילוך אטי חלק ויפה. האפשרות לחבר למצלמה הזו מגוון של עדשות, כולל עדשות קולנוע או עדשות ישנות בעזרת מתאמים, הופכים את ה-600D לאלטרנטיבה זולה ומוצלחת לסטודנטים לקולנוע וחובבי וידיאו.

הצליל המוקלט מדויק, אם כי תופס יותר מדי רעשי רקע. הוידיאו מקודד באמצעות קידוד h.264 הפופולרי ונשמר בסיומת mov.

הרזולוציה קובעת למעשה את גודל התמונה שניתן להדפיס תוך שמירה על איכותה המקורית. הרזולוציה נמדדת במגה (מיליון) פיקסל, וככל שמספר הפיקסלים גדול יותר ניתן להדפיס תמונות גדולות יותר. כמות המגה פיקסל הרצויה תלויה בגודל המרבי של התמונות שבכוונתכם להדפיס. להדפסת תמונות בגודלים סטנדרטיים של 15x10 או 21x15 ס"מ תספיק מצלמה בת 5 מגה פיקסל; מצלמה ברזולוציה של 6 מגה פיקסל תאפשר הדפסה של התמונות בגודל40x30  ס"מ באיכות טובה. מי שמתכנן להדפיס תמונות גדולות יותר ייקח כמובן מצלמה בעלת רזולוציה גבוהה יותר.  
הרזולוציה קובעת למעשה את גודל התמונה שניתן להדפיס תוך שמירה על איכותה המקורית. הרזולוציה נמדדת במגה (מיליון) פיקסל, וככל שמספר הפיקסלים גדול יותר ניתן להדפיס תמונות גדולות יותר. כמות המגה פיקסל הרצויה תלויה בגודל המרבי של התמונות שבכוונתכם להדפיס. להדפסת תמונות בגודלים סטנדרטיים של 15x10 או 21x15 ס"מ תספיק מצלמה בת 5 מגה פיקסל; מצלמה ברזולוציה של 6 מגה פיקסל תאפשר הדפסה של התמונות בגודל40x30  ס"מ באיכות טובה. מי שמתכנן להדפיס תמונות גדולות יותר ייקח כמובן מצלמה בעלת רזולוציה גבוהה יותר.  

נוחות שימוש

(20% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

ה-600D היא מצלמה DSLR קלאסית מבחינת המראה והמבנה שלה. יש לה גריפ עמוק והיא התאימה כמו כפפה לכף היד שלנו, ולא נתנה לעובדה שהיא מצלמת כניסה להיות קטנה מדי עבורנו. כל אזורי האחיזה מצופים בגומי מחוספס אך נעים למגע, המונע החלקה של המצלמה מכף היד. המשקל שלה הוא 570 גרם (עם סוללה, ללא עדשה) ועדשת הקיט תוסיף עוד 70.1 גרם למשקלה הכולל. גובה המצלמה הוא 10 ס"מ, רוחבה הוא 13.3 ס"מ והעומק שלה הוא 8 ס"מ. לנשיאת המצלמה אנו ממליצים על חגורה רחבה עם אבזם המאפשר שינוי אורך בקלות ובמהירות ולאחסן אותה בתיק מרופד ייעודי למצלמות.



Canon EOS 600D
 


אהבנו את הפשטות של השימוש במצלמה. סט הכפתורים של ה-600D מוצלח מאוד והכפתורים ממוקמים בצורה נוחה והגיונית גם עבור צלמים בתחילת דרכם. בפאנל העליון נמצאת חוגת המצבים, כאשר כפתור הפעלת המצלמה צמוד אליה. מעליהם כפתור השליטה בתצוגה ולידו כפתור ISO השולט על מידת הרגישות לאור. בהמשך נמצאת גלגלת באמצעותה ניתן לשנות ערכי חשיפה ולבסוף הדק הצילום.

בפאנל האחורי מעל המסך ומשמאל לעינית נמצא כפתור התפריט ולידו כפתור Info. מימין לעינית ממוקם כפתור Live View שמאפשר צפייה במסך לפני הצילום במקום דרך העינית, ומתפקד גם ככפתור הקלטה במצב וידיאו. לימינו יש כפתור לנעילת חשיפה וכפתור ברירת אזורי המיקוד. בהמשך הפאנל נמצא כפתור AV לשליטה על פיצוי חשיפה, השימושי בעיקר אם מצלמים במצב P ורוצים לגרום למצלמה להכניס יותר או פחות אור לחיישן מבלי להסתבך עם מהירות תריס או מפתח צמצם. מתחתיו ממוקם כפתור Q שמאפשר גישה מהירה למאפייני הצילום (כגון איזון לובן או שיטת מדידת האור) ובהמשך נמצא סט כפתורים השולטים כל אחד על מאפיין נפרד: איזון לובן, מצב מיקוד, פרופיל צבע ומצב צילום ברצף, טיימר או צילום בודד. לבסוף נמצא את כפתור הצפייה בתמונות וכפתור מחיקת התמונות. הכפתורים היו מעט נוקשים אך לא במידה כזו שעיכבה אותנו בצילום.

Canon EOS 600D

ל-600D יש מסך מפרקי הניתן לסיבוב לתוך המצלמה, למי שמעוניין לעבוד עם העינית בלבד או למי שרוצה להרים את המצלמה גבוה ועדיין לראות דרכו את הסצנה. גודלו של המסך הוא שלושה אינץ' והרזולוציה שלו היא 1,040,000 פיקסלים. המסך סיפק אינדיקציה טובה מאוד לתמונות שהתקבלו והיה קל להשתמש בו באור יום מלא. אלו שחייבים מסך מגע יאלצו לבחור בדגם אחר כיוון שהמסך הזה אינו מגיב ללחיצות. העינית היא עינית אופטית, בהירה ונוחה לשימוש וניתן לכוון דרכה את מהירות התריס, מפתח הצמצם ורגישות ה-ISO מבלי להסתכל במסך עצמו.

התפריטים של ה-600D פשוטים וברורים ואהבנו את החלוקה הרוחבית לתת-תפריטים בלי הצורך לגלול כלל מעלה ומטה. מעבר לכך, כאשר בוחרים מצב צילום באמצעות חוגת המצבים מופיע הסבר קצר (באנגלית) על כל מצב צילום.

חיבורי המצלמה כוללים יציאת HDMI, חיבור Micro-USB וכן כניסת מיקרופון להקלטת סאונד.

Canon EOS 600D

בליטה בגוף המצלמה בצד ימין, במקום שבו מחזיקים במצלמה, המשמשת כידית אחיזה. הבליטה מעניקה אחיזה נוחה ויציבה יותר למצלמה.   במצלמות רפלקס, המונח "גריפ" מתייחס לחלק נפרד מהמצלמה, ומתחבר אליה בחלקה התחתון. הגריפ מאפשר למצלמה שימוש בסוללות אצבע רגילות, הוא מוסיף לה כפתורי שליטה ומאפשר אחיזה נוחה יותר במצלמה בצילום במצב "פורטרט".
מדד המצביע על רגישות חיישן התמונה לאור. ככל שהמדד גבוה יותר, כך המצלמה תוכל לצלם תמונות בתאורה נמוכה יותר, אולם החיסרון של מדדים גבוהים הוא בכך שחיישן התמונה מייצר "רעש" (פגיעה באיכות התמונה). בכל מצלמה דיגטלית יש מספר דרגות ISO שנעים במידות 50, 100, 200, 400, 800, 1600 ואף יותר. למשתמש הממוצע יספיק טווח של 100 עד 400.  בכל המצלמות הקומפקטיות המצלמה קובעת בעצמה את הרגישות הרצויה בהתאם לתנאי הצילום (Auto), ובמצלמות המתקדמות יותר וכן במצלמות חצי מקצועיות ומקצועיות ניתן לשלוט ברגישות באופן ידני.
רכיב אופטי או דיגיטלי הקבוע בגב המצלמה, ומאפשר צפייה מקדימה בסצנה לפני הצילום.   במצלמות SLR העינית היא אופטית והיא מציגה מראה חד ומדויק מאוד, וקל לזהות בעזרתה את נקודת המיקוד. במצלמות קומפקטיות יש לעיתים עינית אופטית פשוטה שאינה מסוגלת לזהות אזורי מיקוד. יתרונה הוא בעיקר בחסכון בחיי הסוללה.   במצלמות קומפקטיות או דמויות SLR יש לעיתים עינית דיגיטלית המציגה מסך זעיר (המוגדל בעזרת רכיב אופטי). גם עינית זו חוסכת בסוללה בגלל הוויתור על המסך הגדול והבזבזני, אך לא תמיד קל לאבחן את המיקוד בתמונה בעזרתה – תלוי בצפיפות הפיקסלים.
רכיב אופטי או דיגיטלי הקבוע בגב המצלמה, ומאפשר צפייה מקדימה בסצנה לפני הצילום.   במצלמות SLR העינית היא אופטית והיא מציגה מראה חד ומדויק מאוד, וקל לזהות בעזרתה את נקודת המיקוד. במצלמות קומפקטיות יש לעיתים עינית אופטית פשוטה שאינה מסוגלת לזהות אזורי מיקוד. יתרונה הוא בעיקר בחסכון בחיי הסוללה.   במצלמות קומפקטיות או דמויות SLR יש לעיתים עינית דיגיטלית המציגה מסך זעיר (המוגדל בעזרת רכיב אופטי). גם עינית זו חוסכת בסוללה בגלל הוויתור על המסך הגדול והבזבזני, אך לא תמיד קל לאבחן את המיקוד בתמונה בעזרתה – תלוי בצפיפות הפיקסלים.
רכיב אופטי או דיגיטלי הקבוע בגב המצלמה, ומאפשר צפייה מקדימה בסצנה לפני הצילום.   במצלמות SLR העינית היא אופטית והיא מציגה מראה חד ומדויק מאוד, וקל לזהות בעזרתה את נקודת המיקוד. במצלמות קומפקטיות יש לעיתים עינית אופטית פשוטה שאינה מסוגלת לזהות אזורי מיקוד. יתרונה הוא בעיקר בחסכון בחיי הסוללה.   במצלמות קומפקטיות או דמויות SLR יש לעיתים עינית דיגיטלית המציגה מסך זעיר (המוגדל בעזרת רכיב אופטי). גם עינית זו חוסכת בסוללה בגלל הוויתור על המסך הגדול והבזבזני, אך לא תמיד קל לאבחן את המיקוד בתמונה בעזרתה – תלוי בצפיפות הפיקסלים.
במצב צילום אוטומטי או חצי אוטומטי (P), לא תמיד מצליחה המצלמה לקבוע נכונה את החשיפה הרצויה. בסצנות עם ניגודיות גבוהה, כמו בשלג או בשעת צהריים קייצית, עלול לקרות שהמצלמה מזהה כמות אור רבה ומשתמשת בערכי צמצם ותריס שעלולים להוצי תמונה כהה מאוד, או להיפך - לשרוף את התמונה. לכן קיימת פונקציה של פיצוי חשיפה, כלומר תיקון ידני של החשיפה שמעריכה המצלמה, כך שהתמונה תצא לשביעות רצון הצלם. פונקציה זו מסומנת בדרך כלל באותיות EV.
רוב הפלאשים המחוברים למצלמה מקבלים את המידע על תנאי הצילום בשיטת TTL. יתכן שתתקלו בשמות TTL, ITTL, DTTL, PTTL, ETTL - כולם שמות של החברות השונות לשיטות מדידה דרך העדשה. חלק מהדגמים תומכים גם במצב ידני (M). מצב זה מתאים לצילום בסטודיו, בו רוצים להגיע לתוצאות אחידות בכל סט הצילומים.
רכיב אופטי או דיגיטלי הקבוע בגב המצלמה, ומאפשר צפייה מקדימה בסצנה לפני הצילום.   במצלמות SLR העינית היא אופטית והיא מציגה מראה חד ומדויק מאוד, וקל לזהות בעזרתה את נקודת המיקוד. במצלמות קומפקטיות יש לעיתים עינית אופטית פשוטה שאינה מסוגלת לזהות אזורי מיקוד. יתרונה הוא בעיקר בחסכון בחיי הסוללה.   במצלמות קומפקטיות או דמויות SLR יש לעיתים עינית דיגיטלית המציגה מסך זעיר (המוגדל בעזרת רכיב אופטי). גם עינית זו חוסכת בסוללה בגלל הוויתור על המסך הגדול והבזבזני, אך לא תמיד קל לאבחן את המיקוד בתמונה בעזרתה – תלוי בצפיפות הפיקסלים.
הרזולוציה קובעת למעשה את גודל התמונה שניתן להדפיס תוך שמירה על איכותה המקורית. הרזולוציה נמדדת במגה (מיליון) פיקסל, וככל שמספר הפיקסלים גדול יותר ניתן להדפיס תמונות גדולות יותר. כמות המגה פיקסל הרצויה תלויה בגודל המרבי של התמונות שבכוונתכם להדפיס. להדפסת תמונות בגודלים סטנדרטיים של 15x10 או 21x15 ס"מ תספיק מצלמה בת 5 מגה פיקסל; מצלמה ברזולוציה של 6 מגה פיקסל תאפשר הדפסה של התמונות בגודל40x30  ס"מ באיכות טובה. מי שמתכנן להדפיס תמונות גדולות יותר ייקח כמובן מצלמה בעלת רזולוציה גבוהה יותר.  
האלמנט הקטן ביותר בתמונה המהווה את יחידת המידה של הרזולוציה. כל תמונה או מסך תצוגה מורכבים ממספר מסוים של פיקסלים (נקודות) המסודרים בקווים לרוחב ולאורך. ככל שמספר הפיקסלים גבוה יותר, התמונה תהיה חדה ומפורטת יותר.
רכיב אופטי או דיגיטלי הקבוע בגב המצלמה, ומאפשר צפייה מקדימה בסצנה לפני הצילום.   במצלמות SLR העינית היא אופטית והיא מציגה מראה חד ומדויק מאוד, וקל לזהות בעזרתה את נקודת המיקוד. במצלמות קומפקטיות יש לעיתים עינית אופטית פשוטה שאינה מסוגלת לזהות אזורי מיקוד. יתרונה הוא בעיקר בחסכון בחיי הסוללה.   במצלמות קומפקטיות או דמויות SLR יש לעיתים עינית דיגיטלית המציגה מסך זעיר (המוגדל בעזרת רכיב אופטי). גם עינית זו חוסכת בסוללה בגלל הוויתור על המסך הגדול והבזבזני, אך לא תמיד קל לאבחן את המיקוד בתמונה בעזרתה – תלוי בצפיפות הפיקסלים.
החריר או הפתח שדרכו עובר האור לחיישן התמונה. גודל החריר (מפתח) קובע את כמות האור שתגיע לחיישן. מפתח צמצם גדול (ערך מספרי נמוך) יאפשר צילום איכותי יותר בתנאי תאורה ירודים. בצילום בתנאים בהירים מאוד יתאים מפתח קטן יותר. מפתח הצמצם נמדד ביחידותf  (או f stop) בערכי מינימום ומקסימום, לדוגמה: f2.8–f4.9 אוf2.1–f3.1 .  ככל שהערך המספרי קטן יותר, קוטר החריר גדול יותר וכמות גדולה יותר של אור מגיעה לחיישן, ולהפך. מומלץ לבחור מצלמה עם הערך המינימלי הקטן ביותר שהתקציב שלכם מאפשר, כאשר מפתח של 2.8 נחשב טוב למדי עבור הצרכן הממוצע.

זמן אתחול וזמן מחזור

(10% מהציון הסופי)
9.5 מתוך 10

ההדלקה של המצלמה מידית וכך גם הזמן החולף בין חשיפה לחשיפה, כל עוד תנאי התאורה סבירים. לעומת זאת, בתאורה חלשה העדשה התקשתה להתמקד וזמן המחזור התארך.

בעת צילום רצף המצלמה מסוגלת ללכוד תמונות בזו אחר זו במהירות של 3.7 פריימים לשנייה, ומצאנו שהשימוש בכרטיס זיכרון מהיר מאפשר לה לשמור על קצב הצילום הזה לאורך זמן.

סוללה

(10% מהציון הסופי)
10 מתוך 10

חיי הסוללה של ה-600D ארוכים ונדיבים. הצלחנו לצלם למעלה מ-4000 תמונות ועדיין נשאר לנו זמן להשאיר אותה זמינה במצב Stand By וכן לצילומי וידיאו קצרים. הבדיקה נעשתה ללא השימוש בפלאש המובנה, ויש להניח ששימוש אינטנסיבי בו יקצר את חיי הסוללה. בכל מקרה, ניתן להעביר טרק או טיול עירוני של כמה ימים בלי לדאוג למטען.

רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
מילון מונחי מצלמות
לכל המונחים>>
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply