חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
אוזניות Anker Soundcore Space One A3035
יצרן: Anker
טווח מחירים: 200 - 500 ₪
חיבור למכשיר: חוטיות
עיצוב האוזניות: אוזניות קשת
סוג האוזניות: אוזניות אלחוטיות
ביטול רעשים: ביטול רעשים
תאריך כניסה לאתר: 3/2024
מולטיפוינט: ללא
ציון WiseBuy
8.9
דירוג הגולשים
(0 מתוך 5)
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - אוזניות Anker Soundcore Space One A3035

לירן עבדי | 30.04.2024
הטוב
  • חיישן שמזהה הסרת האוזניות ומביא לעצירת הנגן
  • סינון רעשים יעיל, כולל אופציה אדפטיבית
  • כניסת 3.5 מ"מ לחיבור אנלוגי
  • צימוד לשני מכשירים במקביל
  • צליל טבעי ומפורט
הרע
  • בנייה פלסטיקית, גם אם מרגישה איכותית
  • לא ניתן לשנות את ייעודי המקשים
בשורה התחתונה
אין הרבה אוזניות שמצליחות להפתיע אותנו לטובה פעם אחר פעם כמו אלו של המותג Soundcore מבית ANKER. הפעם תורן של ה-Space One לאסוף לשבחים שהורווחו ביושר: איכות הצליל מצוינת, ביטול הרעשים דומיננטי והאפליקציה מספקת יופי של ערך מוסף. הסוללה גם הרשימה, כשהצליחה לנגן במשך 5 ימים במשרד בזמן שביטול הרעשים פעל -ואי אפשר גם להתעלם מתג המחיר הנוח שהוצמד להן. ה- Space One הן אחת האוזניות האלחוטיות המפתיעות של השנה.
Soundcore Space One A3035
ההצעות הזולות ביותר למוצר זה
מחיר סופי: 464 ₪
מחיר סופי: 464 ₪
מחיר סופי: 465 ₪
להשוואת המחירים המלאה מ-12 חנויות>>
הקדמה

אוזניות הקשת האלחוטיות Space One של Soundcore מבית ANKER מבטיחות להציע "צליל מדויק באיכות גבוהה מאוד" לפי היצרנית, בתמיכת תקן Hi-Res, מקודד LDAC וטכנולוגיית סינון רעשים הכולל גם מצב שקיפות. עוד במפרט: עיצוב מתקפל והבטחה לנוחות גבוהה, תמיכה באפליקציה ייעודית וחיי סוללה של עד 50 שעות. האוזניות זמינות בצבעי שחור, לבן וכחול.


איכות הצליל

(40% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

במפרט הטכני: דרייברים בקוטר 40 מ"מ, תמיכה בפורמט Hi-Res Audio ובמקודד LDAC וכמובן, בתמיכת 4 מיקרופונים זמינים מצב שקיפות וביטול רעשים אקטיבי המוצע בכמה גרסאות – אבל נגיע לזה. נפתח באיכות הסאונד: האוזניות מגיעות עם חתימת הסאונד של Soundcore והיא לא רעה בכלל; היא סולידית באופייה, כלומר הטווחים מאוד מאוזנים ופירוט מספק, אבל מי שמחפש ביטוי יותר משמעותי ל-Vocals או לטווחים הנמוכים למשל, יימצא את מבוקשו בתכונת ה-BassUp המובנית באוזניות או דרך האקולייזר שזמין באפליקציה. מלבד האפשרות לקבוע בעצמנו את נוכחות התדרים ולשמור את ההעדפה כפרופיל, זמינים גם תבניות מוכנות כמו Deep ,Dance ,Bass Booster וכו' – שגם משפיעים משמעותית על פרופיל הסאונד.


Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה


Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה

עוברים לסינון הרעשים. האוזניות מציעות דרך האפליקציה שלושה סוגי ANC; סינון רעשים אדפטיבי שמתאים את עוצמת הסינון לרעש המשתנה בסביבה, העדפה ידנית של רמת הסינון מתוך חמש עוצמות או בחירה במצב שקיפות (Transparency) שמאפשר להיות בהקשבה קלה לסביבה. אחרי כמה בדיקות גילינו שהסינון האדפטיבי נחמד אבל לא יעיל תמיד; מתוך 5 עוצמות, הוא כמעט תמיד מפעיל את עוצמת הסינון השנייה או השלישית, גם כשהיינו במרכז קניות הומה או ליד קולגות ששוחחו בקולניות.

Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה
Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה


אישית העדפנו בקביעות לבחור ידנית את העוצמה החמישית של סינון הרעשים, שגם מן הסתם הביאה לתוצאות הכי מרשימות; המיקרופונים עושים עבודה מצוינת בהפחתת רעשי הסביבה, במיוחד בטווחי ה-Vocals והרעשים ה"נמוכים" יותר, כמו מעבה מזגן רעשני או מפוח שהופעל מתחת לבניין. ההרגשה באוזניים אוטמת מאוד; זה הרגיש לנו כאילו הוצבנו בחדר סגור שרק אנו שוהים בו ויתר הרעשים מתרחשים בחדר הסמוך, כשקיר עבה חוצץ בינינו.

Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה

מצב שקיפות כשמו מספק אפקט דליל של מה שנשמע לצידנו; בין אם אלה הקשות נוקשות על מקלדות, טריקות מדפים או צעקות קריאה מעת לעת במשרד פתוח, כל הרעשים הללו מקבלים אפקט חלול ודק יותר, שמצד אחד אפשרו לנו להיכנס לריכוז נטול הפרעות - ובמקביל עדיין לא להיות מנותקים לחלוטין מהסביבה, מספיק כדי להגיב לרגעים חשובים שצריכים את תשומת ליבנו. שימושי במשרדי אופן ספייס.

איכות המיקרופון ושיחות

(10% מהציון הסופי)
7.5 מתוך 10
איכות השיחות עם ה-Space One טובה בלבד. לשיחות משרדיות היא עונה על הצורך; ניהלנו בעזרת האוזניות שיחות במשך שבועיים וקיבלנו הערות בודדות מהצד השני בשיחה, שנגעו בעיקר לזה שנשמענו "מרחוקים" וחלק ביקשו ש"נתקרב לטלפון". עקב האכילס היותר-משמעותי של ה-Space One מתגלה בעיקר באזורים עטופי הד, כמו חדר מדרגות או חדרי ישיבות עם אקוסטיקה בעייתית שיוצרת הד; גילינו שהאוזניות די רגישות לנושא וביטול הרעשים מתקשה לסנן אותם מספיק כדי שייעלמו, או יצטמצמו לכל הפחות.

נוחות השימוש

(25% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

ה-Space One שוקלות כ-260 גרם, די סטנדרטי לאוזניות קשת 40 מ"מ ואולי אפילו קלות בכמה גרמים מרוב המתחרות שפגשנו באותה קטגוריה. הנוחות על הראש מצוינת וב-Soundcore לא חסכו בריפודים רכים ונעימים למגע, גם בכוסות האוזן וגם בצד הקשת שתומכת בראש. כוסות האוזן מאפשרות הטיה קלה למעלה ולמטה והן גם מסתובבות סביב עצמן, יתרון שיעריך כל מי שמוריד את האוזניות לעורף מעת לעת וחושש מכוסות אוזן שיתהדקו מדי סביב הצוואר. עוד תכונה שאהבנו; כוסות האוזן מתקפלות לתוך עצמן, כך שפרופיל ה-Space One מצטמצם משמעותית ולא תפס יותר מדי מקום בתיק הגב שלנו. מלבד האוזניות, במארז קיבלנו נרתיק נשיאה פשוט ושני כבלים; האחד USB-C עבור טעינת האוזניות והשני כבל AUX לחיבור קווי במכשיר בעל יציאה זהה.


Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה


על כוסות האוזן שולבו כמה מקשים; בכוס שמאל תמצאו את מחבר ה-USB-C עבור טעינה ויציאת 3.5 מ"מ לחיבור כבל AUX, בהמשך מקש כיבוי/הפעלה ואחריו מקש ייעודי עליו מוטבע NC עבור הפעלת ביטול רעשים. בכוס אוזן ימין עבור הפעלת/עצירת הנגן ומקשי ווליום +/-. רק את ייעוד מקש ה-NC ניתן לשנות וגם, לא יותר מדי; בהקשה אחת אפשר רק להחסיר או להוסיף את שלושת מצבי ביטול הרעשים ולחיצה כפולה מאפשרת רק להפעיל את פיצ'ר ה-BassUp או פשוט לבטל את ייעוד הלחיצה הכפולה.

Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה
Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה


בתכונות המיוחדות תמצאו צימוד לשני מכשירים במקביל, שעבד מצוין; תחילה צימדנו את האוזניות ללפטופ, לאחר מכן נכנסנו שוב ל-Pairing Mode והפעם התחברנו לסמארטפון שלנו – ומאותו הרגע צמד המכשירים עבדו במקביל עם ה-Space One. שימושי מאוד למי שמאזין לשני מכשירי בלוטות' בשוטף. יש גם חיישן שמזהה את הסרת האוזניות מהראש, רק שימו לב שנדרש להפעיל אותו דרך האפליקציה בלבד. מדובר אמנם בתהליך חד-פעמי, אבל קצת מוזר שהיצרנית מחייבת צימוד לאפליקציה כדי להפעיל תכונה שממילא כבר קיימת באוזניות עצמן. לכאן או לכאן, החיישן מגיב היטב ובמהירות; הסרנו את האוזניות מהראש והנגן עצר לבדו תוך חצי-שניה. מחזירים את האוזניות לאוזניים והנגן חוזר לפעול מיד.

משך פעולת הסוללה

(25% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

היצרנית מכריזה על 40 שעות האזנה עם ANC פועל ועד 55 שעות האזנה כשהוא כבוי. טעינה מלאה אורכת כשעה וחצי ונוכחת גם טעינה מהירה: בתמורה ל-5 דקות טעינה נקבל עד 4 שעות האזנה.


Anker Soundcore Space One: המפתיעות של השנה


עם סינון רעשים אקטיבי ואדפטיבי פועלים, לקח לנו כ-5 ימי עבודה בהם 6-7 שעות נגינה מתמשכת בכל יום, כדי לרוקן את הסוללה, מה שמסתכם בכ-35 שעות ניגון. פחות מהצהרת היצרנית אבל עדיין מרשים מאוד, בטח כשסינון הרעשים הזללני פעל לאורך כל משך הבדיקה.


רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply