המדריך המהיר של WiseBuy מציג את השיקולים החשובים ביותר בבחירת אופה לחם. כדי להבין את הפרמטרים השונים ולהתעמק בהם, קראו את המדריך השלם.
אוטומטי או חצי אוטומטי?
אופי הלחם נחלקים לשני סוגים עיקריים – אוטומטיים וחצי אוטומטיים אם חשוב לכם להיות מעורבים בתהליך האפייה, ואם תרצו להיות יצירתיים יותר בסוגי הלחם ובמרכיביו – יתאים לכם אופה לחם חצי אוטומטי.
רצוי אופה לחם בעל קיבולת גמישה
מרבית אופי הלחם הם בעלי קיבולת של 900 ו-
שקלו תכניות ייחודיות
כל אופה לחם מציע מספר די מספק של תכניות הפעלה להכנת סוגים שונים של לחמים, ובחלק מהדגמים תמצאו תוכניות ייחודיות כגון אפיית עוגות ורקיחת ריבה.
בחנו את נוחות השימוש
בחנו את אופה הלחם פיזית בחנות. התרשמו מהגדול והמשקל שלו, מנוחות הפירוק, הניקוי וההרכבה של החלקים ומתפעול הכפתורים. כמו כן, באמצעות טיימר שקיים בחלק מהדגמים, תוכלו לקבוע מראש מתי אופה הלחם יתחיל לפעול. דגמים רבים מציעים פונקציה של שמירת חום, כך שתוכלו ליהנות מלחם חם לאחר שאפיית הלחם הסתיימה, לרוב עד 60 דקות מתום האפייה.
הקפידו על בטיחות
ככלל, אופי הלחם הם די בטוחים לשימוש, אבל כדאי לבחור אופה לחם בעל דפנות קרות, ואם יש ילדים בבית – רצוי לבחור אופה לחם המצויד במנגנון שמונע את שינוי התכנית במהלך העבודה, למקרה שהילד מחליט להשתעשע בכפתורים שלו.