סקירת wisebuy - אוזניות Sonos Ace
- איכות בנייה גבוהה ביותר
- איכות סאונד מצוינת
- באסים עמוקים
- צליל מאוזן
- המשקל מורגש אחרי זמן מה
- אפליקציית שליטה בעייתית
ה-Sonos Ace הן אוזניות Over-Ear מצוינות המספקות צליל עמוק ועשיר לצד קישוריות אמינה וטווח קליטה ארוך. הן נראות ומרגישות איכותיות ביותר ונוחות לשימוש לאורך זמן. עם זאת, הן עמוסות בגימיקים שנשמעים מלהיבים כמו עקיבה אחר תנועת הראש ותמיכה בצליל מרחבי אך בפועל אינם מוסיפים דבר ולרוב עושים בדיוק להיפך.
למרות שאלו הן אוזניות בלוטות' מצוינות, התכונה הייחודית שלהן שאולי יכולה להצדיק באיזשהו אופן את מחירן, מבוססת באינטגרציה לעולם של סונוס - היכולת להתחבר בן רגע למקרני הקול של החברה ולהחליף את הצליל מהרמקול לאוזניות - כולל בדולבי אטמוס.
האפליקציה הכל כך בינונית של Sonos עומדת כאנטיתזה לתדמית הפרימיום שהחברה בנתה והיא גובלת בזלזול בלקוח, שהובטחו לו תכונות שלא עובדות כראוי או כלל אינן קיימות. אז אם אתם מחפשים אוזניות איכותיות מאוד וכבר יש לכם מקרן קול של החברה, ואתם מוכנים לקבל את בעיות התוכנה כחלק מחווית השימוש, אז ה-Sonos Ace הן בדיוק בשבילכם.
ההצעות הזולות ביותר למוצר זה
חברת סונוס משיקה את האוזניות האלחוטיות הראשונות שלה עם תמיכה בבלוטות' 5.4, שמע מרחבי ודולבי אטמוס, סינון רעשים אקטיבי ומעקב אחרי תנועת הראש. אלו הן אוזניות Over Hear המכסות את האוזניים ויש להן דרייבים בקוטר 40 מילימטר ושמונה מיקרופונים כיווניים המשמשים לסינון רעשים ולמצב Aware המאפשר לשמוע את הסביבה.
ה-Sonos ACE תומכות בבלוטות' 5.4 שהוא תקן חדש למדי והוא קיים במכשירים בודדים שיצאו סביב תחילת 2024. את האוזניות בדקנו עם מגוון מכשירים ובפרט עם ה-OnePlus 12 שתומך ב-BT5.4, ב-aptX HD וב-aptX Adaptive.
כל המילים המפוארות האלה אומרות שהאוזניות מסוגלות לתמוך ב-Lossless Audio כך שאם אתם מנויים על Tidal או Apple Music, תוכלו לנצל את הטכנולוגיה העדכנית. זאת בתנאי שאתם מפעילים את המוזיקה ממכשיר אנדרואיד תומך, שכן אין תמיכה ב-Lossless Audio דרך בלוטות' עבור מכשירי אפל.
עבורנו, פרופיל הצליל של ה-Ace היה מוצלח מאוד. הבאסים עמוקים אך לא מוגזמים, הגבוהים היו חדים מספיק כדי להיות מורגשים אך לא מוגזמים, כך שהצליל נשאר נעים ולא צורם וטווח הביניים הרגיש פתוח ובהיר.
האוזניות תומכות גם ב-Lossless audio דרך חיבור ה-USB-C או דרך בלוטות' בתקן AptX Lossless, אך גם המכשיר המשדר צריך לתמוך בכך. היות ויציאת הקול בנגני מוזיקה ברמה גבוהה היא תמיד אנלוגית, הצלחנו לאתר בדיוק מכשיר אחד שזה רלוונטי עבורו - ה-Sony Xperia 1 VI. בנוסף, סונוס מציינת שאפשר לשמוע Lossless Audio דרך כבל USB-C-3.5mm הכלול באריזה כאילו זו תכונת פרימיום שקשורה לאוזניות. בפועל, כל אוזניה חוטית יכולה לעשות זאת מכיוון שעיבוד הסאונד נעשה על המכשיר שמפיק אותו.
ה-Ace בנויות בתצורת Over Ear המכסה את האוזניים, כך שיש הנמכה טובה של רעשי הסביבה גם בלי סינון הרעשים האקטיבי. ה-ANC עובד מעולה ומצליח לחתוך את כל התדרים הנמוכים כך שיש תחושה בולטת של ניתוק מהסביבה. עם זאת, אין כל שליטה על עוצמת סינון הרעשים שהיא כברירת מחדל חזקה מאוד ותחושת הלחץ באוזניים האופיינית למנגנונים האלה, הורגשה היטב.
בתוך ה-Ace ישנה סוללה בקיבולת של 1060 מיליאמפר ולפי החברה היא אמורה לספק עד 30 שעות האזנה עם ביטול רעשים מופעל. לאחר חודש של בדיקה אינטנסיבית אנחנו יכולים לומר שזה אכן המצב. הסוללה מרגישה בלתי נגמרת וגם כשמצאנו שהאוזניות נשארו דולקות במשך שעות, עדיין יכולנו להשתמש בהן כרגיל לעוד זמן רב.
כשהאוזניות רק יצאו לשוק, סונוס ציינה שהטעינה מ-0% ל-100% אמורה לארוך כשעתיים ולאחר מכן שינתה זאת לשלוש שעות - שזה פחות או יותר משך הזמן האמיתי, אם הטעינה בכלל עובדת. להבדיל מהתקנים רבים בעלי חיבור USB-C, מצאנו שה-Ace הן הבררניות ביותר בנוגע להספק המטען ובמיוחד סוג הכבל שבו משתמשים כדי לטעון אותן. היות וכל טעינה הפכה לסיפור בפני עצמה, התקשינו למצוא חוקיות כלשהי אך המסקנה שהגענו אליה היא שבלי הכבל המקורי (הקצר), יש סיכוי גבוה מאוד שהן סתם ישבו מחוברות למטען במשך שעות בלי להיטען.
על פי החברה, 3 דקות טעינה מהירה (מ-0% עד 10%) יספקו 3 שעות האזנה.