שני סוגי המיקסרים הנפוצים הם מיקסר ידני ומיקסר שולחני. המיקסר הידני מיועד לעבודות הקצפה ולערבול תערובות דלילות בלבד וכן לכמויות קטנות יחסית. הפעלתו דורשת מאמץ מסוים מצד המשתמש, כאשר הפעלה ממושכת יכולה להיות מעייפת למדי. עם זאת, מאחר שמיקסר כזה קטן בממדיו, הוא יהיה נוח לאחסון ויתפוס פחות מקום על משטח העבודה.
מיקסר שולחני הוא בדרך כלל גדול ומסיבי יותר ובעל עוצמה גבוהה יותר, שמתאים גם לערבול תערובות סמיכות וללישת בצק וכן לכמות גדולה יותר של חומר. מיקסר כזה נוח יותר לשימוש וגם מאפשר להוסיף חומרים ביתר קלות במהלך העבודה ואף להתפנות לעיסוקים אחרים במידה שהפעולה ממושכת.
סוג נוסף של מיקסר הוא שילוב בין ידני לשולחני. מדובר למעשה במיקסר ידני הכולל קערה והתקן מיוחד שאליו מחברים את המיקסר. מיקסר כזה נוח יותר לשימוש ממיקסר ידני, אך הוא עדיין מוגבל בביצועיו בהשוואה למיקסר שולחני קלאסי.
המיקסר הידני, כשמו כן הוא, מוחזק ביד ומיועד לעבודות הקצפה ולערבול תערובות דלילות בלבד וכן לכמויות קטנות יחסית. הפעלתו דורשת מאמץ מסוים מצד המשתמש, וכשההפעלה ממושכת היא יכולה להיות מעייפת למדי. אך מיקסר כזה קטן בממדיו ולכן גם נוח לאחסון ואינו תופס מקום על משטח העבודה
המיקסר הידני, כשמו כן הוא, מוחזק ביד ומיועד לעבודות הקצפה ולערבול תערובות דלילות בלבד וכן לכמויות קטנות יחסית. הפעלתו דורשת מאמץ מסוים מצד המשתמש, וכשההפעלה ממושכת היא יכולה להיות מעייפת למדי. אך מיקסר כזה קטן בממדיו ולכן גם נוח לאחסון ואינו תופס מקום על משטח העבודה
מיקסר שולחני מוצב על השיש, הוא בדרך כלל גדול ומסיבי ובעל עוצמה גבוהה, שמתאים לערבול תערובות סמיכות וללישת בצק וכן לכמות גדולה של חומר. מיקסר כזה נוח יותר לשימוש ממיקסר ידני וגם מאפשר להוסיף חומרים ביתר קלות ואף להתפנות לעיסוקים אחרים במידה שהפעולה ממושכת.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
המיקסר הידני, כשמו כן הוא, מוחזק ביד ומיועד לעבודות הקצפה ולערבול תערובות דלילות בלבד וכן לכמויות קטנות יחסית. הפעלתו דורשת מאמץ מסוים מצד המשתמש, וכשההפעלה ממושכת היא יכולה להיות מעייפת למדי. אך מיקסר כזה קטן בממדיו ולכן גם נוח לאחסון ואינו תופס מקום על משטח העבודה
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
מיקסר שולחני מוצב על השיש, הוא בדרך כלל גדול ומסיבי ובעל עוצמה גבוהה, שמתאים לערבול תערובות סמיכות וללישת בצק וכן לכמות גדולה של חומר. מיקסר כזה נוח יותר לשימוש ממיקסר ידני וגם מאפשר להוסיף חומרים ביתר קלות ואף להתפנות לעיסוקים אחרים במידה שהפעולה ממושכת.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.
הספק המנוע קובע למעשה את עוצמתו של המיקסר, והוא נמדד בוואט (w). ככל שההספק גבוה יותר, כך יכול המיקסר להתמודד טוב יותר עם תערובות סמיכות, עם בצק וכן עם מסה גדולה יותר של חומר.
במיקסרים ידניים ההספק נע בין 150 ל-350 ואט ואילו במיקסרים שולחניים הטווח העיקרי של ההספקים נע בין 400 ל-1000 ואט.
מיקסר ידני או משולב בן 200 ואט יתאים להקצפות קלות ולתערובות דלילות ובכמויות קטנות. לעבודות מאומצות קצת יותר, אך כאלה שאינן כוללות בצק או תערובת סמיכות מדי, בחרו בהספק גבוה כמה שיותר, רק קחו בחשבון כי ככל שההספק גדול יותר, המיקסר הידני יהיה כבד יותר ופחות נוח לעבודה.
מיקסר שולחני מתאים לעיבוד כמויות גדולות של מזון, לתערובות סמיכות ולבצקים. מי שמתכוון ללוש בצק בכמות של כחצי ק"ג מומלץ שיבחר במיקסר בהספק של 700 ואט ורצוי אפילו יותר. ללישת קילוגרם ויותר של בצק בחרו מיקסר בעל הספק של 1000 ואט.
במפרטים מסוימים נמסר הספק המנוע בכוח סוס. במקרה כזה כדאי לדעת ש-1 כוח סוס שווה ל-750 וואט.